Visa ett inlägg
Gammal 2009-04-01   #17 (permalink)
r_o_n
Medlem
Allmänt känd
 
r_o_ns avatar
 
Reg.datum: Mar 2009
Inlägg: 640
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
r_o_n är karismatiskt upptäcksresande
Skicka ett meddelande via MSN till r_o_n
Citat:
Ursprungligen postat av bero0158 Visa inlägg
Jag har kontaktat ett företag i UK som säljer iPhones som de hävdar att de köper direkt av tillverkaden. Därav deras låga priser. (250 Euro per enhet. Om man köper tre får man en gratis)
De vill ha betalning innan de skickar telefonen, vilket verkar lite suspekt, men förståeligt.

Jag fick ett registreringsnummer av "försäljningschefen", men är fortfarande misstänksam.

Företaget heter Electronic Stores.

ELECTRONICS247 LTD.

Registrerad nr 06352669

Adress: 265 VATTENINVESTERINGAR ROAD, Wembley, Middlesex, HA0 1HX London, Storbritannien.

Tel: +44-704-574-8301.



Kan man lita på detta, eller är det en bluff? Någon som vet eller har hört något?

//Bea

Testa att handla av dem, men kräv att ni ska använda paypal eller payson. Det innebär ju att du betalar till paypal/payson, de meddelar säljaren att de fått pengarna. Säljaren skickar varan till dig. Du godkänner varan. Pengarna betalas ut till säljaren.

Är de ärliga går de med på detta. Annars säger jag att det är en fetbluff.

Vatteninvesteringar???
__________________
Sveriges största Kiaforum: http://www.kiacarclub.se
PÃ¥ FaceBook: http://www.facebook.com/home.php?#!/kiacarclub
r_o_n är inte uppkopplad   Svara med citat