![]() |
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Ämnesverktyg | Sök i det här ämnet | Visningsalternativ |
|
|
#1 (permalink) |
|
Medlem
Nykomling
Reg.datum: Mar 2009
Inlägg: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Tror ni att detta är en blåsning?
Jag har kontaktat ett företag i UK som säljer iPhones som de hävdar att de köper direkt av tillverkaden. Därav deras låga priser. (250 Euro per enhet. Om man köper tre får man en gratis)
De vill ha betalning innan de skickar telefonen, vilket verkar lite suspekt, men förståeligt. Jag fick ett registreringsnummer av "försäljningschefen", men är fortfarande misstänksam. Företaget heter Electronic Stores. ELECTRONICS247 LTD. Registrerad nr 06352669 Adress: 265 VATTENINVESTERINGAR ROAD, Wembley, Middlesex, HA0 1HX London, Storbritannien. Tel: +44-704-574-8301. Kan man lita på detta, eller är det en bluff? Någon som vet eller har hört något? //Bea |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Medlem
Nykomling
Reg.datum: Mar 2009
Inlägg: 48
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Citat:
Vad säger magen? Min vrider sig åt alla håll och kanter! FAKE! |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Medlem
Nykomling
Reg.datum: Mar 2009
Inlägg: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Ja, magen säger väl att jag inte ska köpa. Man har ju hört historier om folk som blir blåsta och man vill ju inte kunna berätta en själv. Har skrivit till dem och frågar om man kan komma till dem och ta sig en titt på mobilen. Väntar på svar. Frågan är om man inte annars ska kolla upp det där registreringsnumret med någon typ av bolagsverk i UK |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Supermoderator
Mycket känd
Reg.datum: Jul 2008
Inlägg: 1 179
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Jättefake, ca 2800 kr för iPhonen....dom säljer antagligen 16Gb också
![]() Gör det inte. Betala inget i förskott, tex halva nu resten vid leverans. *Flyttar till rätt forumdel*
__________________
iPhone 4 | iPad 2 | Apple TV 2G | Macbook Pro |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Medlem
Nykomling
Reg.datum: Mar 2009
Inlägg: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Citat:
De använder sig av så kallad TRUSTe, verkar vara någon typ av PayPal, men jag vet inte om det är ännu ett led för att förföra kunden. truste.com heter sajten. I'm located in Italy . Look how we made the deal: 1. I will send to TRUSTe the details for the shipping and for the payment (send me the name and address for the shipping) 2. TRUSTe will start the transaction, they will contact you and will send you the invoice for the payment with all instructions and confirmations for the transaction 3. You will pay in the TRUSTe account, they will verify the payment and you will receive the phone. The shipping of the phone will be made through FedEx, DHL, TNT or UPS (24 hours) in the same day that TRUSTe will confirm me that they have received the payment. 4. After that you receive the phone will have 10 days to verify them (You will also have 2 years warranty for the phone). 5. If the phone are not like described or as you expected you will send them back on my costs and you will receive your money back from TRUSTe (that is not the case here because the phone are PERFECT !!!) . 6. You should notify TRUSTe that want to buy them and ONLY THEN THEY WILL SEND ME THE PAYMENT THAT YOU MADE !!! Remember that they will not send me the payment until they will receive your confirmation that you are happy with the phone. 7. After that the transaction is finish, you will have the phone and I the payment. Send me your full name and delivery address so i can start the transaction. Regards Är det fortfarande "fake" tror ni? Det här är alltså en annan säljare som hävdar att han säljer billiga iPhones från Italien... Vågar man köra med TRUSTe-grejen? Senast redigerad av bero0158 den 2009-03-31 klockan 19:25. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Medlem
Omtalad
Reg.datum: Jan 2009
Inlägg: 140
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Citat:
Ja. + Att man inte får 2 års garanti
__________________
dyssläcktiker aka - Dyslektiker, så klaga inte på stavning ![]() iPhone 4 32GB iPhone 3Gs -32GB iPhone 3G 16GB Samtliga på Tre's nät. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Medlem
Nykomling
Reg.datum: Mar 2009
Inlägg: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Ja, det låter helt enkelt för bra för att vara sant...
Frågan är varför de inte tar ut mer pengar då det skulle verka mer trovärdigt. Sen undrar jag hur det fungerar med TRUSTe. Jag menar, om det nu skulle visa sig att telefonen var skräp eller att jag inte får den borde jag ju kunna dra tillbaka mina pengar? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Medlem
Omtalad
Reg.datum: Jan 2009
Inlägg: 284
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
bero: ett sätt att se om det är fejk eller inte är att kolla upp adressen på första företaget du nämnde..
"Vatteninvesteringar road" i london. KOM IGEN. den gatan finns inte och waterinvestment road finns inte heller. Fake |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Medlem
Igenkänd
Reg.datum: Mar 2009
Inlägg: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
en sak man undrar med dessa blåsningar, varför är de så korkade att de sätter ett orimligt pris? om de satte ett normalt men konkurrenskraftigt pris skulle väl fler gå på det... Men tur att det är som det är iaf.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Medlem
Omtalad
|
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Medlem
Mycket känd
Reg.datum: Oct 2008
Inlägg: 1 694
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Vad jag inte förstår är hur nån kan gå på sånt här?
Om man vill ha en billigare lur så har telefonaffären en hel massa nokia eller nåt. Iphonen är dyr oavsett inköpsland,och dessa vansinnespriser är så gott som alltid fejk! |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Medlem
Igenkänd
Reg.datum: Mar 2009
Inlägg: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Citat:
Sorgligt nog verkar det ju ändå vara folk som går på det där, annars skulle de väl inte göra det. |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Medlem
Allmänt känd
|
Citat:
Testa att handla av dem, men kräv att ni ska använda paypal eller payson. Det innebär ju att du betalar till paypal/payson, de meddelar säljaren att de fått pengarna. Säljaren skickar varan till dig. Du godkänner varan. Pengarna betalas ut till säljaren. Är de ärliga går de med på detta. Annars säger jag att det är en fetbluff. Vatteninvesteringar???
__________________
Sveriges största Kiaforum: http://www.kiacarclub.se På FaceBook: http://www.facebook.com/home.php?#!/kiacarclub
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Medlem
Omtalad
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Banned
Reg.datum: Jul 2008
Inlägg: 325
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Hur lättlurade är folk... En äkta iPhone är inte billig och det finns ingen som kan köpa in dom billigt.
Ska man absolut ge sig ut och chansa så skulle jag satsa på att köpa t. ex från ebay och då enbart köpa av någon "Power seller" med extremt många positiva omdömen från andra som har handlat och är nöjda. Ser ju tomtar på Blocket som kallar nånog real fake Kina skit för iPhone, är bara att anmäla till Blocket som själva verkar ha noll koll på annonser och bara vill ha mer och mer betalt. Blocket suger, de har mycket att lära av E-bay. Har handlat en hel del olika prylar via E-bay och aldrig blivit blåst. |
|
|
|
![]() |
| Aktiva användare som för närvarande tittar på det här ämnet: 1 (0 medlemmar och 1 gäster) | |
| Ämnesverktyg | Sök i det här ämnet |
| Visningsalternativ | |
|
|
Liknande ämnen
|
||||
| Ämne | Startat av | Forum | Svar | Senaste inlägg |
| Är en ny 3G alltid ok att Jb:a | Bjojoh81 | Upplåsning och jailbreak | 2 | 2010-02-10 22:14 |
| Tror vi på detta ? JB för 3.1.3 av DEV | whywhy99 | Upplåsning och jailbreak | 4 | 2010-02-09 11:45 |
| Vad tror ni om Palm Pre? | NewmaN | Off-Topic | 5 | 2009-03-17 17:34 |
| Vad tror ni om priserna? | Äppelphone | Köpa iPhone | 15 | 2009-01-03 19:56 |
| Regler - LÄS detta innan Ni frågar något! | iPhoneinfo.se | Allt om iPhone | 0 | 2008-04-17 18:55 |