![]() |
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Ämnesverktyg | Sök i det här ämnet | Visningsalternativ |
|
|
#1 (permalink) |
|
Medlem
Nykomling
Reg.datum: Nov 2009
Inlägg: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Någon som har handlat från http://www.planetsmobiles.com
Hej har kollat runt lite på företag som säljer billiga Iphone hittade detta företaget
phonesplanet Home Page har kollat upp dem lite överallt Sales@planetsmobiles.com MOBILES2GO LIMITED Registered No. 05774906 Address:20 COLES CRESCENT, SOUTH HARROW, city:MIDDLESEX, State:England Country:United Kingdom Zip code: HA2 0TP planetsmobiles@hotmail.com +447024073862 Verkar vara ett seriöst företag men accepterar endat western union är det någon som har handlat här innan Har kollat upp dem mot Company credit reports and Companies House accounts on all UK and International Ltd Companies with free company information, free company searches and director searches | UK Data Ltd företget verkar ha funnit i några år. Men som sagt är det någon som har erfranhet från detta företag eller ska man skita i det. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Medlem
Omtalad
Reg.datum: Aug 2009
Inlägg: 243
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
De flesta som använder Western Union som betalsätt brukar lura folk eftersom Western Union inte kräver att man anger korrekta uppgifter, därför är det lätt att lura.
Sen så är det förbannat bra priser. För bra för att vara sant, och förmodligen är det också så. Jag skulle råda dig att inte handla därifrån. International-orders.com har många handlat från och är ett säkert företag. Kolla in dom istället.
__________________
iPhone: 3GS Hårddisk: 32 GB Firmware: 4.3.3 Modemfirmware 05.11.07 Jailbreak: Sn0wbreeze Upplåsning: Ultrasn0w __________________ iPad 1 Hårddisk 16 GB Firmware 4.3.3 Jailbreak Sn0wbreeze |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Medlem
Nykomling
Reg.datum: Nov 2009
Inlägg: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
scam!
Tjena,
nu har jag snackat lääänge på msn med killen som verkar äga detta scam företag. Sa att jag ville köpa 8st telefoner men inte tänkte betala i förskott via western union. Han sa fine, och erbjöd att skicka "COD" Cash On Delivery, Jätte bra tänkte jag och gav han min address, han ville även se en kopia på mitt ID kort. Han skickade snabbt iväg paketet men ville ha förskott på frakten, $200.. fine tänkte jag, värt risken ifall det faktiskt är såhär billiga iphones. Jag skulle betala resterande summa när paktet kom fram. Han skickade via ett konstig fraktbolag, .::.Welcome To Global Courier Service.::. , dom skickade paketet till holland och sen till cypern. Sedan fastnade det i "Swedish Customs". Han skrev fort till mig att den hade fastnat i tullen, och att han ville att jag skulle skicka $600 för att lösa ut paketet ur tullen. Till honnom, inte till tullen, han skulle i sin tur gå över gatan till fraktbolaget och betala tullavgiften till dom, som sedan fixade allt. Tyckte det lät skitskummt, vi är ju med i EU , skall inte finnas någon tull över huvud taget. Så jag ringde till tullen imorse 07.05 och frågade hur det var, tjejen i telefon sa mycket riktigt att det inte finns någon tull mellan länderna, och att det lät väldigt konstigt. Jag kontaktade planetsmobile igen och han insisterade att det var så, och att jag skulle skicka $600, skitpushig som vanlig, "argt" skrivande med bara capslock. skall ringa o anmäla hans "företag" till myndigheterna i england, samt säga åt western union att flagga "Lucile Martins". Som dom flesta säger "Too good to be true" |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Medlem
GODLIKE
Reg.datum: Aug 2009
Inlägg: 4 453
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Medlem
Nykomling
Reg.datum: Nov 2009
Inlägg: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Citat:
Han råkade skicka ett mail till mig från deras riktiga mail adress. Hör av dig om du vill ha IpAdressen |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Skribent
Allmänt känd
Reg.datum: Sep 2008
Inlägg: 743
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
![]() |
Finns det något seriöst företag då man har kontakt med dem via MSN ?
haha ![]() Redan där hade jag dragit mig ur..
__________________
iPhone 3g black 8gb - JB 4.2.1 - Telia Max 25 MacBook Pro Är inte längre skribent för iPhoneinfo. |
|
|
|
![]() |
| Aktiva användare som för närvarande tittar på det här ämnet: 1 (0 medlemmar och 1 gäster) | |
| Ämnesverktyg | Sök i det här ämnet |
| Visningsalternativ | |
|
|
Liknande ämnen
|
||||
| Ämne | Startat av | Forum | Svar | Senaste inlägg |
| Någon som har testat softunlock.com? | medzz | Upplåsning och jailbreak | 5 | 2010-03-29 19:27 |
| iKörkort - någon som har testat? | johan84 | Allt om iPhone | 2 | 2010-02-27 15:02 |
| Hämta mail från BBB, någon som har BBB ? | whywhy99 | Allt om iPhone | 6 | 2009-10-30 11:48 |
| Någon som har testat Any-network ? | NeVroe | Upplåsning och jailbreak | 0 | 2008-12-10 18:09 |
| Någon som vet något om www.unlocksiphone.com/ | markus.forsell | Allt om iPhone | 2 | 2008-07-19 21:03 |