Android på iPhone 3g

David Wang har portat Android till iPhone 3G och nu har han släppt det till allmänheten . Detta kräver självklart att din iPhone är jailbreakad.
“iDroid” är fortfarande under utveckling och går långt ifrån stabilt. Det största problemet är batteritiden, det finns nämnligen inga strömsparfunktioner och därför håller batteriet endast 1 timme. Du bör därför inte byta ut iPhone OS mot Android i detta skedet.

David Wang har skrivit en guide hur man går till väga för att installera Android i sin iPhone
För dig som vill ta en titt på hur det går till, här är guiden.
Detta är absolut inget vi rekommenderar att du gör. Men det är värt att nämna då det är en rätt stor bedrift att lyckas använda Android på iPhone 2G/3G. Men med lite buggfixar osv kan detta kanske i framtiden vara ett alternativ.

May 25th, 2010|Categories: Guider, Övrigt, Program|

9 Comments

 1. Gustaf May 26, 2010 at 09:40

  Varför vill man ha in det i sin iPhone för.

 2. Klas May 26, 2010 at 17:22

  Antagligen för att Android pissar på iPhone OS. Så förbannat trött på den här telefonen och dess fanboys som är anti-Android utan anledning. Ska bli så skönt att bli av med den.

  • Miche May 28, 2010 at 19:58

   Ja, för så är det ju säkert.

   Sälj luren istället och köp en android lur och sluta gnäll, ingen som tvingar dig att köpa en iphone eller först och främst använda den. Förstår inte ens varför du har en kvar om du ska gråta över att du är så trött på den. Antingen har du ingen iphone vilket låter mest logiskt och då förstår jag inte heller varför du gnäller om det inte är för att försöka få något att låta bättre bara för att. I vilket fall som helst så låter ditt inlägg bara korkat och du får dig att framstå som en idiot om du nu inte tänkte så långt.

 3. Leif Bäckman Lindqvist May 27, 2010 at 08:44

  Klas, låter som om du är minst lika fanboy av Android som de personer du är så “trött på”. Jag föredrar iPhone OS framför Android utan att vara fanboy av något slag.

 4. Niklas May 27, 2010 at 09:29

  Leif: Må så vara, men du kan inte förneka att det är väldigt populärt att hata på Android utan att ens ha testat systemet.

  • Andreas May 27, 2010 at 18:39

   Niklas: Du kan inte förneka att det är väldigt populärt att göra det motsatta också.

   • Niklas May 27, 2010 at 21:23

    Nä det kan jag verkligen inte, det är väldigt populärt det också. Lika tröga i huvudet båda parterna.

 5. Krille May 27, 2010 at 22:03

  Jag förstår inte heller varför man skulle vilja installera android på sin iPhone. Vill man ha det så kan man ju lika gärna byta telefon och använda android fullt ut.

 6. Mange May 29, 2010 at 15:43

  Men grabbar, anledningen att köra Android är ju bara “för att det går”, i alla tider har människan velat modda olika saker,
  Varför sätta in en V8 på 1000hk i en Volvo Amazon?
  Varför köra W7 i ett Linux operativ?
  Varför ladda hem musik gratis då det går att betala för skivorna?
  Listan kan göras lång…….
  Jag tycker det är lite coolt att man lyckat iaf.
  Annars är jag rätt nöjd med OS4:an så jag är väl tveksam till att testa Androiden än.
  /Mange

Comments are closed.