AppMåndag: 2 November


Äntligen måndag!

Vi börjar denna vecka med att tipsa om lite användbara och roliga program.

Först ut är Tv.nu.
Vill man veta vad det är på tv just nu, eller senare på kvällen så är tv.nu ett jättebra program för detta.

Möjlighet att anpassa sina egna kanaler finns. Trycker man på en kanal får man upp hela tablån för dagen, sen finns även hela veckan att plocka fram om man vill.

Gratis i Appstore. Ladda ner

Sedan går vi till Bredbandskollen.

Testa din internet hastighet i iPhonen med bredbandskollen. Du kan testa med wifi och 3G, men max hastigheten på en iPhone 3GS är 7.2Mbps.

Du kan även se hur folk i närheten av dig fick för resultat.

Gratis i Appstore. Ladda ner

Och vi avslutar med Air Video.

Air Video är ett fantastiskt litet program som gör det möjligt att strömma video från datorn till din iPhone. Fungerar även på format som iPhone inte stödjer normalt. Du behöver även ett program som du installerar på datorn, finns till Windows och Mac osx. Den programvaran är gratis.

Videon som du tittar på konverteras samtidigt som du tittar på den. Programmet känns välgjort och är förvånansvärt snabbt. Fungerar över wifi och 3G.

22 kr i Appstore. Ladda ner

November 3rd, 2009|Categories: Övrigt, Program, Tips & Trix|Tags: |

2 Comments

  1. Jonthe November 7, 2009 at 20:43

    Jättebra grej att ni lägger till en “appmåndag” då det är lite dött på iphone-fronten. Men det känns lite desperat när ni rekommenderar gamla apps som i princip alla redan vet om. Google Earth, Bredbandskollen och dyl. t.ex.

    Vore trevligt om ni hade tid att verkligen försöka hitta guldkorn och nya grejer! Typ senaste fräna grejerna! Själv upptäckte jag nyss iSpy. Man kan kolla övervakningskameror och även styra vissa av dom. Sånt som verkligen är häftigt!

  2. Mange November 8, 2009 at 22:01

    Shit, den sista måste testas xD

Comments are closed.