App utvecklare sökes – provision/eller fastpris

Front page Forums iPhone i Sverige Allt om iPhone App utvecklare sökes – provision/eller fastpris

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • Pluggen
  Member
  Post count: 2

  iqtaxi.se – Sveriges bästa taxisida söker ett samarbete för att göra en iPhone app.

  För en vecka sen lanserade iqtaxi.se sin Android app som är ett samarbete med utvecklaren badaboom. Med appen kan du direkt se vilket bolag som är billigast just nu i en stad eller fasta taxipriserna till en flygplats. Dessutom kan du exakt beräkna och jämföra priset för din egen resa (bland annat genom gps sökning). Självklart kan du få upp mer information om taxibolagen eller direkt ringa för att boka en taxi. Läs mer här;

  Iqtaxi.se passar perfekt i telefonen eftersom det är med telefonen man bokar taxi eller vill ha reda på numret till den billigaste taxin där man är. Därför tror vi att en taxiapp med alla Sveriges taxibolag och taxipriser kan bli en storsäljare för iPhone.

  Det vi söker nu är en iPhone utvecklare som bygger själva appen med att presentera taxibolagen, taxipriser mm. Vi på iqtaxi.se har redan alla api:er klara och all data om taxibolagen och dess priser så att göra själva appen blir inte speciellt svårt. Med hjälp av den existerande webbsidan så är även den största marknadskanalen redan klar och appen kommer snabbt kunna nå stora volymer.

  Vi ser helst ett samarbete där utvecklaren för procent av intäkterna i appen men kan också tänka oss andra lösningar så som fast pris.

  Är du intresserad skicka ett mail till; mattias@iqtaxi.se

  iPhoneReservdelar.se
  Member
  Post count: 1619

  Är den webbaserad ?

  Pluggen
  Member
  Post count: 2

  @iPhoneReservdelar.se 89395 wrote:

  Är den webbaserad ?

  Nej appen ska inte vara webb-baserad. Informationen från servern (taxibolag, priser etc) fås genom xml som sen ska visas upp på ett snyggt sätt.

  iPhoneinfo.se
  Member
  Post count: 1973

  Här kommer vi lista alla Sveriges bästa iPhone app utvecklare
  App utvecklare – iPhoneinfo & iPad Forum
  /Admin

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.