Regler – LÄS detta innan Ni frågar något!

Front page Forums iPhone i Sverige Allt om iPhone Regler – LÄS detta innan Ni frågar något!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • iPhoneinfo.se
  Member
  Post count: 1973

  Hej

  Forumet blir större för varje dag som går och frågorna bara ramlar in.

  För att skapa ordning och en bra stämning här i forumet bör ni följa detta:

  §1 Respekt
  Var trevlig och respektera andras åsikter. Inga personliga påhopp! Tänk på att hålla en öppen attityd och tolerant hållning gentemot andra besökare, kort sagt visa samma hänsyn som du skulle vilja att andra besökare visar dig. Kom ihåg vi är alla gäster på forumet, så uppför er som en trevlig och hjälpsam gäst.

  §2 Klistrade trådar
  Läs de klistrade trådar som finns längst upp i forumdelarna innan du ställer frågor, framförallt FAQn ger dig svar på det mesta du som nytillkommen medlem behöver ta till dig.

  §3 Sökfunktionen
  Använd sökfunktionen! *Din fråga kan mycket väl redan vara ställd och besvarad. Förvänta dig inte att få allt serverat på ett silverfat. Lär dig att söka efter information själv.
  Skapa aldrig en ny tråd om du misstänker att frågan kan vara ställd. Du får svar snabbare genom att posta i befintlig tråd med samma ämne så sök först!

  §4 Läs och tänk efter
  Läs igenom tråden noggrant innan ni svarar! Kan ni inte ge ett ordentligt svar – LÅT BLI att skriva något då.*

  §5 Skriv ordentligt
  Kontrollera din stavning och läs igenom ditt inlägg innan du postar för att inte skapa missförstånd.

  §6 Beskriv din fråga tydligt & utförligt
  En god idé som ökar sannolikheten för att snabbt få vettiga och relevanta svar på dina frågor, är att skapa en signatur med din nuvarande konfiguration. T.ex.:

  3GS nya bootromet
  firmware 3.1.2 *baseband 05.11.07
  Blackra1n+ Blacksn0w*

  §7 Reklam
  Inga kommersiella annonser såsom reklamtexter, annonser eller reklamlänkar tillåts. Det är däremot helt ok att tipsa och länka till hemsidor där man kan hitta fakta och mer information relaterat till trådens innehåll.

  Exempel på vad som inte är tillåtet: Det är inte tillåtet att skriva inlägg med syfte att marknadsföra en produkt eller där det är uppenbart att länkningen är i eget vinstsyfte. Länkar till hemsidor där man ska gå med för att vara med i pyramidspel, hemsidor som är fulla med reklam utan innehåll som är relevant till inlägget, eller tex inlägg som “besök min min hemsida nu för den är bäst” osv tillåts ej. Administratörerna och Moderatorerna är blodhundar så tro inte att du kommer undan med smygreklam.

  §8 Piratkopiering
  Du får inte sprida länkar med anknytning till piratkopierat material. Det är inte tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättsskyddat material. All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden och leder til varningar och i förlängningen avstängning!

  Tack och trevlig forumsvistelse!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • The topic ‘Regler – LÄS detta innan Ni frågar något!’ is closed to new replies.