Var kan jag köpa en iPhone i Sverige?

Det är många som undrar var man kan köpa denna omåttligt populära mobiltelefon – Apple iPhone och det hade vi tänkt ta upp denna artikel.

Vilka svenska operatörer säljer iPhone?

Det är operatörerna Telia, Telenor, Tre samt Halebop som säljer iPhone i Sverige. Samtliga svenska operatörer låser telefonerna till sitt nät och erbjuder upplåsning först ett år efter inköpsdagen.

Men köper du exempelvis en iPhone 4 med kontantkort från operatören Tre kan du redan dagen efter be om att få låsa upp den till ett pris av 350 kr. Du kan välja att köpa den direkt i butik (gäller ej Halebop) eller via deras webbshop på internet.

Abonnemang eller kontantkort – vad är bäst?

Ska du köpa en iPhone rekommenderar vi er att köpa en med ett abonnemang som erbjuder såkallat ”frisurf” vilket innebär att du till en fast kostnad per månad kan surfa/använda internet hur mycket du vill på din telefon.

Telia har ett mycket  bra erbjudande där de säljer en iPhone 4 16GB för 1 krona med Spotify Premium för endst 378 kr per månad och då ingår frisurf. Alla operatörer erbjuder ”frisurf” eller datapaket som det också kallas.

Så, jag vill ha en iPhone – var köper jag?

Samtliga operatörer har webbshoppar där du direkt med en knapptryckning kan beställa en iPhone 3GS som skickas till dig redan dagen efter. Där kan du även se aktuellt lagersaldo samt läsa mer om själva telefonen och olika abonnemangsformer.

Eftersom efterfrågan på denna telefon är väldigt stor rekommenderar vi er att beställa en direkt via deras webbshoppar nedan för att vara säker på att få tag i en iPhone 3Gs så fort som möjligt, och slippa vänta ytterliggare några veckor.

Köp din iPhone 4 hos operatörerna:

Lämna ett svar