Fruit Ninja

Fruit Ninja - Halfbrick Studios

OBS, testad på iPhone.

Fruit Ninja är en underbar liten skapelse som är minst lika kula att döda tid på både på iPad och iPhone. Den väldigt enkla spelidén basseras på frukter som av någon märklig anledning flyger upp från undersidan av skärmen. Ditt uppdrag är att slica dem – detta genom att dra med fingret över skärmen vid rätt ögonblick. Då och då hoppar (ännu märkligare) bomber upp, och då gäller det att vara på sin vakt. Skär man i en sådan förlorar man nämligen ett av sina tre liv. Råkar man missa att slicea en frukt i stridens hetta blir man också av med ett.

Spelet är en riktig fullpottare, och det är svårt att hitta ett bättre sätt att spendera sju kronor på än att investera de i Fruit Ninja. Du behöver inte ens oroa dig för att vara otrevlig när du tar upp telefonen och börjar spela bland dina kompisar, då spelet har en grym multiplayerfunktion som gör att du kan spela mot dem också.
Har ni inte provat ännu, så gör det!
Betyg: 5/5
February 21st, 2011|Categories: Apps|

3 Comments

  1. […] This post was mentioned on Twitter by CyMoon and Aapl.se, Mike Fyhr. Mike Fyhr said: [iPhn.se] [iPhone info.se] Fruit Ninja: Fruit Ninja är en underbar liten skapelse som är minst lika kula att död… http://bit.ly/eXEN20 […]

  2. Mary February 21, 2011 at 20:10

    Jag älskar Fruit Ninja! Jag kör oftast Arcade (och ibland multiplayer), men tycker det är svårt att få över 600 poäng. Har liksom stannat där. Jag tycker integreringen med GameCenter är grym i FN och man blir taggad att jobba på ett högre highscore 🙂

  3. J. June 12, 2011 at 19:46

    Jag har faktiskt inte testat Fruit Ninja än, men har kompisar som fullkomligt älskar det. Ibland känns det nästan mer populärt än Angry Birds ju!!

Comments are closed.