Hur mår du, Steve Jobs?

Steve Jobs sjukdom har enda sedan den offentliggjordes 2004 haft ganska litet utrymme i media. Det var därför en chock för mig när jag läste att National Enquirer, en amerikansk skvallertidning, hade gett honom sex veckor kvar att leva. I och för sig var det en relativt oventenskaplig bedömning baserad på paparazzifoton, men ändå har den satt skräck i iphone-Sverige.
Hur kommer då Steves eventuella bortgång påverka Apples utveckling? Med aktier som går i botten, eller blir det rent utav en pånyttfödelse för företaget? Förhoppningsvis får vi inte reda på många år. Steve Jobs har påverkat pc-marknaden (ja, mac är också en pc) på ett sätt som andra bara kunnat drömma om. Dessutom har han gett oss iPhone, som var lika revolutionerande för mobiltelefonen som elektrisiten var för industrin. Vi håller tummarna för att han kan spöa skiten ur cancern på samma sätt som han satt Gates och hans undersåtar på plats. Hang in there Steve – vi tror på dig.
February 17th, 2011|Categories: Apple, Rykten|

3 Comments

  1. Peter February 17, 2011 at 20:41

    Länge leve Steve! Dont die on us 🙂

  2. […] This post was mentioned on Twitter by svartling and CyMoon, Aapl.se. Aapl.se said: [iPhn.se] [iPhone info.se] Hur mår du, Steve Jobs? http://dlvr.it/GsJfP […]

  3. Jakob March 14, 2011 at 00:12

    Haha…. apple sekten slår till igen 😉

Comments are closed.