Idag släpptes iPhone 3GS i Sverige

Fick du tag i en iPhone 3GS idag?

Om du är en av de få och lyckliga som fick tag i en 3GS idag så dela gärna med dig av dina positiva upplevelser i kommentarerna nedan.

Vi kommer inom kort publicera en trevlig och kort recension av iPhone 3GS med högupplösta bilder på skönheten 🙂

Om du var nere i din lokala butik, och det inte fanns kvar några iPhones kan du beställa en via länkarna till höger och vara säker på att du får tag i en när nästa leverans kommer!

Här kommer en trevlig video från iPhone 3GS-lanseringen i Stockholm.

http://www.youtube.com/watch?v=sZS9EMOF6vc
July 31st, 2009|Categories: iPhone 3GS, iPhone i Sverige, Köpa iPhone|Tags: , |

25 Comments

 1. uffe July 31, 2009 at 20:28

  Hej jag fick min 3Gs 32 gig idag som jag förbeställt i Ö-vik.
  Jag var ner direkt och förbeställde när mailet från telia anlände om förköp..
  Då var jag en av ett par stycken här som fick en iaf, Nöjd ??
  Japp kan du fethajja då jag hade en sonjaEnsomjävlas telefon(sonyericsson K800)
  så har du tips om bra apps dela gärna med dig 🙂

  • philip July 31, 2009 at 22:54

   Om du gillar spel så kan du ta en titt på Minigore, lätt det bästa spelen till iphone för BARA 7kr. As kul är det!

 2. silvia July 31, 2009 at 20:36

  Vi som beställde från tre innan den 28 !, är det någon som har fått sin ännu ? 🙂

  • eiddi July 31, 2009 at 21:05

   jag beställde min den 27. från Tre och jag ringde idag och frågade om min telefon, dom kollade och sen sa dom att den skickades iväg den 30 så jag kommer inte få den fören på måndag eller tisdag. jag vart så deprimerad.

 3. Robert L July 31, 2009 at 21:17

  Jag har fått min från TRE. Bokade en den 24:e och i morse kl 11 lämpade Posten av den.

  Nöjd? Det var inte så man studsade runt av glädje över alla förbättringar. Startar man tunga apps så märks prestandan, Navigon rullar klart smidigare på GS. Kameran är mycket bättre och video kan vara bra att ha. Hjälpmedlen med bla uppläsning av menyerna är häftiga.

  Tror ändå frun blev gladast. Hon skulle ha fått min 3G, men nu beställer jag en GS åt henne med.

 4. iou July 31, 2009 at 21:18

  en snabb fråga bara, om jag köper en iphone 3G S från tre, kan jag låsa upp denna? då 3.1 ännu inte har släppts?

  • eiddi July 31, 2009 at 22:01

   ja det ska du kunna göra

 5. Jacob July 31, 2009 at 21:37

  Var rädd att posten skulle vara sen så jag gick ner till Tres butik och köpte mig en idag kl 10! 🙂 Dom hade några (typ 3 st) 16Gb som inte var förhandsbokade, så jag hade tur som fick tag i en där… 32Gb sa dom skulle komma med posten till dom som har beställt och jag kunde även beställa och också få hemskickat, runt onsdag nästa vecka. Tydligen var de så få 32:or att de bara fanns på centrallagret och skickades direkt därifrån. Anyway… riktigt nöjd med 399+surf turbo (gratis i tre månader, sen 149kr) – fortfarande 250 att ringa för. Perfekt!

 6. sebastian August 1, 2009 at 07:21

  Köpte en 16gb igår på telia i göteborg, 07.30 hade jag den 😉 Älskar den, hade den första iphone (2G), sen efter den ett antal andra telefoner, men ingen slår iphone!!

 7. Mikael H August 1, 2009 at 10:06

  Gick ner till min lokala Telenorbutik och charmade mig bokstavligt talat före på listan =) Så nu äger jag en svart liten 3G S!!

 8. Matte August 1, 2009 at 10:48

  Jag blev väkt av tre butik när dom ringde och sa att min iphone fanns här 😀
  Fick den sista vita modelen som alla tydligen ville ha och han som jobbade där fick värkligen slås för den 😀
  Så jag hade tur ^^

 9. G-klaven August 1, 2009 at 11:32

  Är det inte dags att uppdatera startsidan och länka till Halebops försäljning av iPhone??? Känns som deras priser och deltagande i releasen nästan har gått förbi ouppmärksammat här den sista veckan. En aning orättvist då jag tycker deras priser är mkt konkurrenskraftiga och jag vet att många här håller med mig.

  Så igår beställde jag en svart 32Gb från Halebops internetbutik!!! =D Den enda nackdelen med det som jag kan se är att leveranstiden är angiven till att vara “upp till 4 veckor på grund av hög efterfrågan”, vilket jag dock inte tror gäller dem som beställde tidigt på releasedagen. Peppar peppar…

  • Robin August 1, 2009 at 14:01

   Hej!

   Jag beställde en iPhone 3G S 09.57 igår, en svart. De sa att eftersom jag beställde så tidigt har jag den kanke om 2 veckor. Leveransen kommer till Telia 7 Augusti och ELS (transportföretaget) kommer kunna leverera telefonerna runt den 12 augusti.

 10. Saman August 1, 2009 at 13:11

  tja, jag ska köpa en iphone 3g eller 3Gs, vilken av dem vet jag inte än, min fråga lyder såhär: om jag nu jailbreakar och därefter låser upp den måste den nu vara jailbreakad under hela tiden den är upplåst? kan jag t. ex låsa upp den en gång och sedan återställa den via itunes?

 11. Johan August 1, 2009 at 14:02

  Hade en jävla tur när jag fick tag i min, killen före mig ville köpa kontant men det fick han inte så när dom kom ut me min iPhone så ropade dom ut att det var den sista 🙂 sköööönt :):) lite tur ska man ha 🙂

 12. Luffy August 1, 2009 at 14:34

  Tre butiker har väl inte fått någon 32gb ännu?? dom fick bara 16gb.

  • Robert L August 1, 2009 at 15:22

   Min är en 32Gb från TRE. Tror dock inte att TRE butikerna prioriterats.

 13. Andreas August 1, 2009 at 19:37

  Fick ingen avi i från Tre i fredags, men fick kolli id av deras kundtjänst. Sitter nu med en 3GS 32Gb svart! Grym mobil!!! Givetvis nu jailbreakad. 🙂

 14. brasse August 1, 2009 at 19:38

  I Örebro hade Tre inte fått några 32;or, utan bara 16. Jag var inne där strax efter öppning och då var det två kunder före mig och de pratade om laptops och mobilt bredband så jag blev lite förvånad över att det inte var mer pådrag. Kanske var många som förbokade. Själv fick jag beställa en då jag ville ha en vit med 32Gb. Ska det va, ska det va ordentligt. Köpa en med 16Gb känns lite som att köpa en Ferrari med baggemotor.

 15. Luffy August 2, 2009 at 09:25

  Ja till mig sa säljaren i tre butiken att ingen tre butik har fått 32 gb i hela sverige men man kunde beställa då och få hem nångång nästa vecka, hur mkt man litar på hans ord vet man inte hade jag inte gjort det från början den 24 då jag tänkte beställa från nätet hade jag fått en redan i fredags

 16. P August 2, 2009 at 10:23

  Hej!
  Jag har en liten fråga.

  Jag tänker beställa/köpa en Iphone 3GS 32gb Svart Med Mobil prata på 29kr/mån.
  Totalt blir det 1.195kr kontant och 200kr/mån i 24månader för mobilen.
  Och 29kr/mån i 24 mån.

  Skulle jag kunna betala hela telefonkostnaden Redan första dagen på en faktura och sedan bara betala 29kr/mån för abonnemanget?
  Jag tycker detta vore mycket bättre, så svara mig isåfall hur jag skall gå till väga för att fixa detta.

  Tackar!

 17. Hane August 2, 2009 at 10:57

  Klart du kan skippa att ha en förhöjdmånadsavgift P 🙂
  Man skriver ut den för dom flesta vill betala så lite som möjligt i butik.

 18. Marcus August 2, 2009 at 17:41

  Jag tycker att 3 har gjort bort sig kraftigt när de garanterar att man ska ha sin iPhone på fredagen. Jag hade velat ha med den på semestern, det var därför jag beställde den hos 3. Borde väl ha fattat att de skulle strula till det så den kommer när jag redan har åkt, klantar!

  Tycker att de ska kompensera för denna fadäs, men det kan man väl drömma om. Stora elektronikjättar har ju en tendens att skita i kunderna när de väl har skrivit på pappret eller knallat ut ur affären.

  De ska dock ha cred för att de ringde och berättade att den var försenad.

 19. Nisse August 7, 2009 at 20:36

  Någon här som vet när nästa leverans av telefoner anländer till tre? Beställde en 16gb i måndags. De har så fruktansvärt dålig info på 3 om hur det går med iphone när det är sånnt uppståndelse. Hade det inte varit på sin plats att de gick ut och sa hur de ligger till i planen?

  MVH

 20. Jesper August 25, 2009 at 19:15

  Kan nån som är en jävel inom iphone området adda Jesperellus@hotmail.com

Comments are closed.