iPad 2 – en trevlig liten pryl

Igår kväll vid sjusnåret så släppte apple iPad 2 bomben inför mängder av intresserade fans världen över. Något som flera av dessa, mig själv inräknat, blev förvånade av var att Steve Jobs presenterade paddan, trots sin sjukdom. Hur som haver så verkar efterföljaren till den surfplatta som sålts i mer än 170000 exemplar här i Sverige ha en del smaskigt att bjuda på.

Den är inte bara tunnare och lättare, utan har också, som första surfplatta någonsin, blivit utrustad med en tvåkärnig processor vilken ger iPaden möjlighet att ge ut film i full HD. Dessutom så har den som väntat fått kameror. Den på framsidan är avsedd för ”facetime”, denna filmar dock ändast i vga. Den på baksidan däremot kan åtminstone kan leverera 720p – men det kanske ändå är lite överilat att sälja kameran för att ha råd med en iPad.

Trots de bantade kamerorna så väcks habegäret, och det känns som att det kommer att bli ett hårt tryck på affärerna när den väl kommer ut i handel. Detta beräknas bli den 25 mars.

March 3rd, 2011|Categories: iPad, Nyheter|

One Comment

  1. browers March 9, 2011 at 11:02

    ja, är den nya IPAD mycket underbar, jämföra med IPAD 1,Det har 8 stora förändringar.det att ge användarna en mycket bekvämt och roligt.

Comments are closed.