iphone 4

Apple iPhone 4 är släppt och går idag att köpa på
s hemsida (klickbar länk).

Eftersom volymerna är små till Sverige och efterfrågan på iPhone 4 väldigt hög, rekommenderar vi er att beställa en iPhone 4 via länkarna nedan om man vill få tag i en iPhone 4 så fort som möjligt, då det är väldigt stor efterfrågan. Och då slipper man vänta ytterliggare några veckor. Lägg din beställning redan idag, och var säker på att du får tag i en iPhone 4!


Beställ din iPhone 4 redan idag hos


Beställ din iPhone 4 hos Tre:

Beställ din iPhone 4 hos Telenor:Om ni har funderat på att köpa en iPhone 4 i USA från Apple Store eller AT&T så är det tyvärr inte möjligt då man måste vara amerikansk medborgare.


Köp din iPhone 4 billigt här: – 

Har ni frågor om iPhone 4 så har vi Sveriges största diskussionsforum om iPhone med tusentals medlemmar som diskuterar om iPhone dagligen – iPhoneforum

Sammanfattning av iPhone 4


iPhone 4 är uppföljaren till iPhone 3GS, och är alltså 4:e generationen iPhone.

Ny design

iPhone 4 har fått en helt ny design som är i glas samt rostfritt stål vilket gör telefonen väldigt solid och ger ett intryck av kvalité. Den är dock 24 % tunnare än iPhone 3GS.

Skärmen

En av de största nyheterna i iPhone 4 är den nya högupplösta skärmen som är bäst i sin klass. Skärmen i iPhone 4 slår alla smartphone-konkurrenter på fingrarna.

Storleken är densamma på 3,5 ” och en upplösning på 960×640. Kontrasten, skärpan samt betraktningsvinkeln är oslagbar.

Hårdvara

iPhone 4 bygger på Apples egna processor som även går att hitta i Apple iPad. Kamera finns nu även på framsidan, vilket gör den redo för videosamtal. Och en ny kamera med LED-blixt på 5 megapixlar som går att filma med i HD (720p) i 30 fps. Mer specifikationer kan du läsa mer om här

Batteritid

Batteritiden i iPhone 4 är betydligt bättre än iPhone 3GS som ni kan se nedan.

Mjukvara – iPhone iOS4:

En av de största nyheterna som kom i samband med iPhone 4 var iPhone iOS 4 som är den största iPhone OS-uppdateringen hittills med många nya trevliga funktioner. Framför allt multi-tasking som låter dig att växla mellan olika appar som ligger i bakgrunden. T.ex. så kan du lyssna på musik i Spotify samtidigt som du skriver SMS, vilket tidigare inte gick att göra. Det har även kommit ett nytt mapp-system för att sortera alla ens applikationer.