iPhone 5 till sommaren!

Enligt en artikel på den koreanska nyhetssiten etnews.co.kr kommer Apple att lanser iPhone 5 i slutet av juni. Detta har tydligen snappats upp under MWC (Mobile World Congress) som hölls i Barcelona i februari. Detta ska ha läckt från en industriexpert inom branchen, som också har kläckt ur sig det här fina citatet.

“Though I can’t reveal the exact date, Apple has recently fixed the date, one day in the last week of June,” said an industry expert, adding, “The follow-up model of iPhone 4 will be launched in five to six countries first, including the U.S. and South Korea.”

Även om chansen för att Sverige är ett av de sex första länderna känns väldigt låg så får vi hoppas att Apple har blivit lite mer sportsliga och låter bli att hålla oss på halster allt för länge!

April 5th, 2011|Categories: iPhone, Rykten|

3 Comments

 1. Tobias April 5, 2011 at 20:12

  En uppdatering på denna kanske!? Nyheten är snarare att det inte kommer en iPhone 5 till sommaren, någon har fått fel information tydligen.

 2. Miche April 7, 2011 at 20:06

  Vilket datum skrevs denna nyhet? Kanske kan vara något att lägga till på alla nyheter när man inte tittar in varje dag och vet när det är dagens nyhet så att säga.

 3. admin April 8, 2011 at 15:31

  Du har rätt det skrevs den 5 April.
  Vi lägger till datum i nästa uppgrade av sidan, tack för din feedback!
  /iPhoneinfo

Comments are closed.