Lås upp din iPhone på nolltid med ZiPhone

Nu kan du låsa upp din iPhone på nolltid med ett program som heter ZiPhone, som bygger på George Hotz upplåsningsmetod.

Programmet aktiverar, jailbreakar och låser upp din iPhone på ett klick (Do it all!). Du slipper nedgradera eller liknande vilket sparar en massa tid! 🙂

ziphone_24.jpg

Aktivering, jailbreak och upplåsning fungerar på vilken iPhone som helst.

Det kommer nya uppdateringar hela tiden så håll er uppdaterade! 😀

Ladda ner ZiPhone här
Lycka till! 🙂

Senaste uppdateringarna på Zibris blogg

Hackint0sh-tråden:

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=29358

February 13th, 2008|Categories: Låsa upp iPhone|

215 Comments

 1. mange June 13, 2008 at 18:17

  funkar det på hiphone också

 2. sebastian June 14, 2008 at 10:50

  @mange:
  Det finns ingen anledning till att försöka låsa upp hiphone eftersom att den redan är upplåst.

  @Niko. iPhone 3G är inte släppt. Ganska så meningslös fråga. Plus, det krävs att du aktiverar telefonen i butiken för att kunna ta hem den.

 3. Niclas June 22, 2008 at 12:43

  Hej!

  På Apples hemsida hittar jag bara att dom ska börja sälja iPhone 3G, så jag undrar om ni vet något ställe där man kan beställa en vanlig iPhone? gärna 16gb.

 4. Tommy June 25, 2008 at 22:56

  Tjenare funderar på en grej, vad är smartast å göra?

  Nu när 3G versionen lanseras i alla länder (nästan) är det ändå smartast/billigast å köpa i usa å hacka upp den? Nu vet vi iof itne priset som telia kommer ta med abb men… Vad tror ni?

 5. Phil June 29, 2008 at 18:35

  Tja
  Jag bor i USA och det är så att om du köper Iphone 3G nu så måste man registrera sig för ett 18 månaders AT&T kontrakt!! Och detta måste ske I AFFÄREN det betyder att om du kommer in och säger att “Hej jag är utlänning så jag kan inte signera nåt kontrakt” så kommer du få svaret, “OK åk tillbaka och köp telefonen i Ditt land så du kan skriva upp för ett kontrakt där!” Jag snackade med killarna i apple affären idag och de sa att detta är troligtvis hur det komma att vara, de kommer att neka dig att köpa om du inte skriver upp för AT&T dvs. likadant som Telia kommer att göra i Sverige…..

  Men som sagt det är ju inte 11 juli än så ingen vet säkert…..

  Hoppas jag kunde hjälpa er lite!
  // Phil

 6. Adam July 1, 2008 at 19:03

  Hej
  Jag har problem med min iphone, när jag ansluter den till itunes utan mitt SIM-kort i, står nämligen så här:
  iphone-enheten “iphone” kan inte användas med itunes eftersom SIM-kortet är låst med en lösenkod eller har inte installerats. Du måste ange lösenkoden eller sätta i SIM-kortet i din iphone för att kunna aktivera den.

  Och om jag har SIM-kortet i när jag ansluter ipoden står de så här: The SIM card inserted in this iphone does not appear to be supported.

  Så hur ska jag göra är det bara att ladda ner ziphone ändå och ska jag göra det med SIM-kortet i telefonen eller utan? mitt SIM-kort är alltså ett vanligt halebop kontantkort. Tack på förhand.

 7. Mr C July 6, 2008 at 09:16

  måste man låsa upp med ziphone eller kan man göra på nått annat sätt?

 8. Niklas July 8, 2008 at 16:26

  Hej.
  Jag har installerat det senaste Ziphone på min iPod-touch och efter det så kan jag inte använda det trådlösa nätverket. Jag hittar mina nätverk och det går att ansluta till det utan problem men safari säger att adressen är ogitlig och Installer säger “Error Package download failed!”. Är det någon snäll själ som kan berätta vad som har gått fel och om det går att göra något åt det?
  Tack på förhand!

 9. Dennis July 11, 2008 at 19:35

  Hej jag skulle uppdatera min iPhone till 2.0 versionen men det blev bara skit av allt. För nu när jag startar min iPhone så kan jag bara göra SOS-samtal, och jag får det inte att funka med ZiPhone 3.0. Den hittar min iPhone sen står det att den gör den till recovery mode eller vad den gör, det står recovery mode iallafall. Sen laddar den bara hela tiden och iPhone startar om några ggr men det händer inget. Vad kan vara felet.
  Tack på förhand // Dennis

 10. Miatamannen July 15, 2008 at 09:00

  Köpte en begagnad 16 Gb telefon häromdagen.
  Den var upplåst och helt klar att använda, massor med smarriga program var också installerade. När jag kom hem och kopplade in den på datorn via itunes (kör iPod sedan tidigare) så fick jag veta att det fanns en uppdatering till telefonen :-), tänkte mig inte för utan valde Ja. det resulterade i att jag fick hem 2.0 versionen och telefonen blev helt oanvändbar. Nu har jag suttit och surfat runt på hemsidor tills ögonen håller på at trilla ur för att komma tillrätta med problemet
  Jag har nedgraderat telefonen flera gånger till olika versioner, kör ZiPhone flera gånger och jag har i alla fall lyckats öppna telefonen men den hittar inte SIM kortet så jag kan inte ringa med den.
  Alltså, snabba tips på vad jag ska göra?
  Vilken version på ZiPhone ska jag ha?
  Vilken version på telefonen ska jag ha när jag kör ZiPhone?
  Är det något annat som är fel?

 11. Dennis July 15, 2008 at 19:56

  Miatamannen hur nergradera du din som:o vill ha hjälp med det? Om du har tid kan du adda min msn så kan vi snacka där? ubergs_kakan@hot…..

 12. Miatamannen July 16, 2008 at 06:20

  Dennis,
  Det finns olika versioner att hämta hem och sedan tanka in i telefonen.
  Som att uppgradera fast tvärtom.
  Jag tror både du och jag ska invänta vidare kommentarer från andra som kan hjälpa oss

 13. Simon July 16, 2008 at 06:34

  När du nedgraderar telefonen så håller du inne shift samtidigt som du trycker på Återställ. Sedan väljer du din firmware-fil och låter den återställa, sen ska det bara vara att köra en runda med ZiPhone. Om det fortfarande inte fungerar då, så är det bara att vänta på den nya upplåsningsmetoden för firmware 2.0 som ska komma när som helst.

  Testa att låsa upp med iLiberty+ annars: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=849

  Instruktioner för att nedgradera firmware: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=1504

  Lycka till!

 14. Miatamannen July 16, 2008 at 09:44

  Simon,
  Problemet som jag upplever det är att vid en upp- eller nergradering så kommer det felmeddelande i iTunes.
  Jag får för mig att eftersom filen med firmware inte “fastnar” i telefonen och det är därför som problemen kvarstår, eller….??

 15. Jointo July 18, 2008 at 15:27

  Funkar det att låsa upp Iphone 3g telefoner med ziphone? Har inte riktigt fått en klar bild om det är möjligt eller ej… Googlat lite men inte hittat ett svar och de flesta här verkar väldigt kunnig så grymt tacksam för svar=D

 16. tk July 21, 2008 at 04:55

  Hej alla.

  jag har precis köpt en iphone begagnat av en kompis i USA och måste nu “fixa till den” för att använda i sverige. Kan någon berätta vad jag ska göra och i vilken ordning jag ska göra det? Berätta helst vad jag ska ladda ner på mac, men jag kan fixa windows med. Den är precis som den var när den köptes i inställningar, men vad betyder det? vilka inställningar har den då?

  jag är helt nybörjare på detta, och på datorer så använd helst inga jobbiga termer och ord, för då fattar jag inget…

  mvh Tove

 17. Bob July 23, 2008 at 11:05

  Hej!

  JAG BEHÖVER HJÄLP!!

  Köpte en olåst Iphone för några månader sedan men igår så tänkte jag uppgradera lite nya programvaror från Itunes. Följande hände: min Iphone låste sig själv igen!!! Så nu har jag en LÅST Iphone.

  Fick tag på Ziphone direkt, men det verkar inte fungera.

  Jag gör exakt som jag borde göra men de där konstiga siffror visar sig aldrig på Iphonen (de där siffrorna som bör komma när man trycker på knappen “do it all” på Ziphone). det händer alltså ingenting!!! frustrerande..

  Nåt annat konstigt är att Iphonen visas den smalare delen av USB-kabeln istället för den bredare delen. Nån som vet vad det kan bero på?

  Vad ska jag göra???

 18. Dennis July 24, 2008 at 12:54

  kanske för att du har 2.0v och ZiPhone stödjer inte det

 19. Bob July 24, 2008 at 21:32

  ja, det var 2.0 som jag uppgraderade från Itunes. Det lyckades faktiskt, men direkt efer det så frågade Itunes till AT&T simkortet.

  Hur blir jag av med 2.0 om jag inte har tillgång till Iphonen??

 20. tk July 24, 2008 at 22:13

  Finns det något man kan göra om ens iphone är en 2.0? finns det något upplåsningsmetod för 2.0 (eftersom Ziphone inte stödjer det)…?

  tk

 21. Bob July 24, 2008 at 23:13

  ja det finns!!

  Jag har googlat jättemycket och har hittat “Iphone 1 Pwnage 2.0 for windows” (finns även för mac). detta program är det enda som kan låsa upp en Iphone 2.0

  Håller på och ladda ned programmet nu. Ska försöka låsa upp min Iphone imorn. Får se om det kommer att lyckas!

 22. tk July 26, 2008 at 21:19

  Okej Bob, kan du inte säga hur det gick för dig till mig?

  Tk

 23. Bob July 27, 2008 at 11:10

  Hej!

  Har nu försökt låsa upp min Iphone med Pwnage 2.0. Det gick inte bra. Jag körde fast vid den delen där jag behövde två olika bootloaders. De finns att downloada, men ingen av de fungerar.

  Det är helt hopplöst. Tänker bara slänga min Iphone… Jag har spenderat allt för mkt tid på Iphonen. Så jag låter det vara. ka njuta av min sommar innan den tar slut.

  Jag tänkte bara vänta tills Ziphone har utvecklat ett nytt upplåsningssystem till alla Iphone 2.0 versioner.

  Ha det bra alihopa!

 24. marcus July 27, 2008 at 13:01

  den nya iphone som telia säljer är det lika lätt
  att zippa upp den som den gamla om ni förstår vad jag menar

 25. Bob July 27, 2008 at 15:41

  Den Iphonen som finns att köpa i Sverige är den nyaste modellen, alltså 3g 2.0.
  Och det är 2.0 som jag uppdaterade på min 1sta generations Iphone och den går inte att låsa upp. Så att försöka låsa upp en telia Iphone 2.0 är lika hopplöst.

  Ska åka till USA nästa månad och tänkte köpa en 3g 2.0 där istället. Sen får jag hoppas att Ziphone kommer att utveckla ett bra upplåsningssystem.

  I USA är de billiga iaf.

 26. Krille August 2, 2008 at 13:06

  Hej. satte mig nu och försökte jailbreaka 2.0 via ziphone vilket verkade betydligt lättare än via winpwn. Nu är det så att min iphone är satt i DFU mode och den går inte att slå på, jag kan heller inte shift+restore i itunes för nåt har gått snett med winpwn.

  Hur ska jag nu kunna köra ziphone med en DFU iphone?

  Krille

 27. Krille August 2, 2008 at 14:17

  Har börjat jailbreak+aktivera min iphone nu. men det står bara entering recovery mode. ska man göra nåt nu eller ska man bara vänta?

 28. Dennis August 2, 2008 at 14:54

  Krille du kan inte låsa upp en 2.0v med ZiPhone.
  Men om du uppdatera den via iTunes så den kommer i vanlig läge så kan du fort sätta med winpwg 😛

 29. albin August 15, 2008 at 10:00

  Köpte min iphone i usa runt mars april och måste låsa upp den nu eftersom den börjat hacka upp sig åsså vidare. Har gjort det en gång förut gick hur bra som helst men nu funkar det inte ha det senaste ziphone men den hittar itne min iphone står bara searching iphone. VAD SKA JAG GÖRA

 30. pishto August 20, 2008 at 21:37

  hej alla som har iphone,min mobil krarsad med nåt progrem som jag skulle inst,kan vara snälla o säga hur ska jag låsa upp den igen,tack…pishto

 31. Mackan August 21, 2008 at 14:46

  Tack för en underbar konf med massa härliga svar. Måste säga att ni som har frågor är dåliga på att läsa tråden. Samma fråga dyker upp gång på gång trots att svaren står flera gånger på samma sida.

  Ska själv över till USA om några veckor och är sugen på en iPhone 2.0 (3G). Får se ifall jag får köpa någon utan AT&T-abb. Om jag lyckas så dyker jag upp här igen med mina egna dumma frågor. 😉

 32. HUSSEE August 24, 2008 at 01:15

  Hejsan, Jag Har låst upp min iphone igenom zipphone funka perfekt men min Wifi funkar inte längre?.. den gör att det är full signal men får men när jag ska surfa kommer jag ingenstans?

 33. Rickard August 28, 2008 at 14:48

  Har en 1.1.4 ifrån USA som jag utav misstag igår råkade installera om hela luren, Mitt problem är nu att min Iphone inte får kontakt med Itunes,
  bilden på iphonen är enbart usb-kabeln riktad med en pil mot itunes loggan,
  Itunes svarar med en varningsruta :

  “itunes har har upptäckt en iphone i återhämtningsläge.
  Du måste återställa denna iphone innan du kan
  använda den med itunes”

  Jag har följt anvisningarna & försökt att återställa den 5-7 ggr men kommer inte längre än så här!?
  Någon som har något tips??

  sjukt tacksam!
  Mvh Rickard

 34. Alex August 29, 2008 at 22:14

  kan jag låsa upp min iphone ifall jag har version 2.0.2??

  hjälp!!

 35. Mattias September 1, 2008 at 22:31

  Har samma problem som dig Rickard och har inte en aning om hur jag ska fixa detta.. Meddela gärna om du kommit på någon lösning eller om någon annan kan hjälpa oss!

  väldigt tacksam för hjälp!!

 36. Anna September 3, 2008 at 06:04

  Hej!

  Är i USA och funderar på att köpa iPhone (som alla andra turister här..) och antar att man endast kan köpa 3G nu eftersom det är den nya modellen? Går den att låsa upp på ngt sätt i sverige? Min kompis som bor här säger att de går att köpa utan abonnemang men jag är inte helt säker, har inte varit in på Apple store och frågat ännu. Snabbt svar vore toppen! Har letat runt så mkt men blir inte klok på all info!

 37. Mackan September 3, 2008 at 15:06

  Anna< Jag åker till USA (Miami, FL) om en vecka. Vore intressant att höra ifall du lyckades handla en iPhone 3G utan abb. Man hör så många rykten, några säger att det är omöjligt medans andra har “en vän” som lyckats. =)

  Hör gärna av dig och berätta hur det gick!

  Mvh /Markus

 38. Lamar September 14, 2008 at 12:32

  Hej jag har återställt min iphone och när jag använde ziphone första gången så fixade den sig och allt fungerade fast när jag skulle uppdatera den så var jag tvungen och återställa den. nu försöker jag använda ziphone fast inget händer? hjälp snälla

 39. Andreas September 15, 2008 at 18:32

  Funderar på att köpe en iphone från staterna. kan man uppgradera den via itunes efter att man har låst upp den? eller måste man uppdatera manuellt å låsa upp igen sedan?

  Tackar
  //Andreas

 40. Ali September 24, 2008 at 22:39

  Hej jo en fråga till dig simon om jag köper en iphone finns det ingen person man kan vända sig till för och få hjälp att låsa upp den så som man att säga exempel komma till dig lr nått liknande?

 41. henke October 3, 2008 at 16:58

  har köpt en ciphone från cect.com. kan använda den med halebop nu,
  men undrar hur man kan få in swephone 1.0 och få svenska menyer och å ä ö på lättaste sätt?

 42. Amira October 24, 2008 at 22:37

  Hejsan!

  Fick en present av min farbror i USA en iphone såklart, den är jailbreakad men när jag sätter i kortet så fattar den fortfarande ej. det står annat simkort Vad ska jag göra??
  Maila gärna mej på infinity8@live.se

  Ha de super

 43. Jonte-s October 25, 2008 at 19:42

  Min morbror ska till florida i usa om några månader.
  Min fråga är vart kan han köpa iphone 3g utan abonnemang ? sedan hackar man den i sverige ? men går den att köpa utan abonemang på appel store butik ?lr vart kan han köpa den i florida ? FORT SVAR TACK ? 🙂

 44. Kristian October 28, 2008 at 01:45

  Tjenare

  Hittade denna sida via Google och testade ziphone utan några resultat. Sökte lite till, visade sig vara lite svårare att låsa upp iPhones nuförtiden så jag bestämde mig för att vända mig till någon som kunde hjälpa mig (iphoneupplasning.se), gick fint – luren är upplåst nu. Hittade också en annan som gjorde det i gbg, mumien.se. Kanske något, men tyvärr stödde dem inte senaste versionen. Hoppas dem uppdaterar ziphone till det senaste också, skulle va fint att kunna göra det själv.

 45. amar October 30, 2008 at 21:01

  Hej om jag låser upp min iphone 3g kan jag använda operatören 3?:)/amar

 46. Robban December 3, 2008 at 21:50

  Hur kommer det sig att det inte fungerar med tre abbonemang???

 47. Johanna February 10, 2009 at 20:28

  Hejsan!
  Jag fick hem en iphone igår som är köpt i Thailand. Och jag har stooora problem. Är en total nolla på det här känner jag. Känner heller ingen som har Iphone som kan hjälpa mig. Så nu hoppas jag att jag kanske kan få lite svar från er…
  Jag hr fattat att jag ska installera ziphone, men vilken utav dem alla. Har laddat hem 1.1.4 men vet inte om det är den rätta? Och för det andra, ska jag ha sim-kortet i när jag gör detta? Och slutligen, för det tredje, kommer min svenska meny att försvinna när jag gör detta? För svenska aktiverades i Thailand. Jösses. Känner mig aldeles vindögd. HJÄLP!

 48. Zack April 22, 2009 at 10:49

  Hejsan,vart från laddar man ziphone?eftersom det går inte alls går in på min iphone?står att jag måste ha rätt simkort.

 49. Alicia May 22, 2009 at 22:10

  Hej. Har en första generations iPhone som jag köpte i USA när jag bodde där. Jag låste upp och jailbreaka via Ziphone och det har fungerat riktigt bra med ett svenskt SIM-kort. Problemet nu är att skulle försöka uppdatera till 2.0. har tidigare haft 1.1.4. som har fungerat alldeles utmärkt. Uppdatering gick inget bra och jag har varit tvungen att återställa till fabriksinställningar. Problemet jag har nu är att när jag ska försöka låsa upp den igen så står det att jag måste sätta i ett giltigt SIM-kort och jag hittar inte “orginal” kortet kom med telefonen. Finns det nåt sätt att låsa upp telefonen utan att ha “orginal” kortet?

 50. johanna September 22, 2009 at 10:06

  Hej!
  Jag har fått den ny iphonen i present från USA. Kan jag låsa upp den på något sätt i Stockholm?

  Uppskattar svar

Comments are closed.