Arkiv för kategorin “AppStore”

AppStore länk: Wordcollapse Pris: Gratis


Wordcollapse är för dig som älskar korsord, trivia spel och liknande, ett ordpussel som kan få dig att sitta med din mobil i timmar, bara för att klara av ett tema. Du kommer igång inom några sekunder, spelet är mycket enkelt, varje pussel innehåller ett antal ord på ett visst tema. Du får 3teman till att börja med -Frukt och Bär – Djur – Svenska Städer – (går att köpa till fler teman ”in-app” finns även dom som är gratis att ladda ner).Din uppgift är att hitta gömda ord bland alla brickor och dra med fingret för att markera (vågrätt eller lodrätt) ordet du hittar och släpp, så försvinner ordet och brickorna kollapsar för att bilda nya ord. När alla brickor väl är borta så är banan avklarad. Det svåra är att ta orden i rätt ordning, ifall du gör fel så kollapsar bokstäverna fel och det blir till att börja om igen. WordCollapse kommer att testa dina kunskaper, identifiera ord på ett visst tema kan vara svårare än man tror. Du börjar med 30pussel allt från lätt till riktigt svårt, uppdelade på 3teman (10/tema). Läs resten av inlägget »

Taggar:, , , ,

Comments Inga kommentarer »

AppStore länk: The Heist Pris: 7 kr

Då har det kommit ut ett klurigt spel för alla som älskar pussel, The Heist har tagit sig till första plats bland dom apps som kostar i App Store, med sina 60kluriga nivåer, så kan man inte låta bli att undra, vad är så speciellt med The Heist att det hamnade på första plats?

The Heist fångar din uppmärksamhet redan från början, så fort du startar spelet, får du ett inkommande samtal från en tjej vid namnet Sophia, var inte orolig, det är ett fejksamtal. När samtalet väl avslutas med Sophia som presenterar storyn för dig, så märker du ganska snabbt att du inte kommer få så mycket mer hjälp, varken någon beskrivning i hur dom 4pusselspelen fungerar eller något alls, men det är bara att ta det med glimten i ögat och se det som ännu en utmaning.
Läs resten av inlägget »

Taggar:, , , ,

Comments Inga kommentarer »

Passa på, just nu är Tap The Frog och det populära spelet Fragger gratis att ladda ner under en begränsad tidsperiod.

 

AppStore länk: Tap The Frog

 

Tap The Frog är ett litet gulligt spel där du kan testa din reaktionsförmåga genom att trycka på grodor så fort som möjligt, i olika ordning, beroende på färg, storlek etc. Det finns även ett flertal minispel, se trailern nedan.

YouTube Preview Image

 

AppStore länk: Fragger

 

Fragger som kommer från onlinespelsidan minicilp.com går ut på att kasta granater och spränga fiender i luften. Ett riktigt beroendeframkallande spel med 310 nivåer. Mycket underhållning med andra ord.

Taggar:, ,

Comments Inga kommentarer »

Applikationen Meritum Paint Free är ett målarverktyg för de med leklust. Fast egentligen är det inte alls ett målarverktyg, utan ett spel, eller ett tidsfördriv – för någon praktisk funktion fyller det egentligen inte. Med sex stycken olika ”penslar” och stöd för multitouch är det en rolig liten applikation för dig som vill spendera någon minut med att skapa psykadeliska mönster på din iPhone. Det är ungefär så lång tid man kan spendera på det innan man tröttnar.

Comments 2 Kommentarer »

YouTube Preview Image

Med den nya webbläsaren Skyfire kan du se flashfilmer på din iPad och iPhone – som tidigare inte har varit möjligt. Applikationen finns på App Store och kostar ca 22 kr, och är helt klart värd priset.

Det som också är imponerande med Skyfire förutom att den kan spela upp flash, är att applikationen har blivit nerladdad över 1 miljon gånger och detta på bara ca 4 veckor.

Uppdatering: Det finns tydligen en del applikationer i App Store som gör samma sak som Skyfire, vissa bättre än andra. Skriv gärna i kommentarerna om ni har tips på bättre alternativ.

Comments Inga kommentarer »

Många av er har säkert testat spelet Fruit Ninja i App Store, och är säkerligen redan beroende av detta tidsfördrivande spel. I satsningen för att marknadsföra Fruit Ninja har skaparna släppt två roliga videos som illustrerar hur Fruit Ninja hade utspelat sig om det hela var på riktigt:

Första killen:

YouTube Preview Image

Läs resten av inlägget »

Comments Inga kommentarer »

Apple har släppt topplistor på vad som har sålt mest någonsin på App Store för iPhone och iPad. Observera dock att detta är den amerikanska topplistan, men som står för den största delen av alla nerladdningar.

Här är de olika listorna:

Topp 10 – de mest sålda iPhone-apparna någonsin :

1. Doodle Jump
2. Tap Tap Revenge 3
3. Pocket God
4. Angry Birds
5. Tap Tap Revenge 2.6
6. Bejeweled 2 + Blitz
7. Traffic Rush
8. Tap Tap Revenge Classic
9. AppBox Pro Alarm
10. Flight Control

Läs resten av inlägget »

Comments 1 Kommentar »

Systemkrav:  iPhone, iPod Touch och iPad med 2.1 eller senare

Storlek: 39,1 MB

Pris: 15kr

Ett fantastiskt underhållande spel, med speciell spelkänsla. Spelet är extra underhållande om man faktiskt spelade det på Playstation 1 under 90-talet.

Läs resten av inlägget »

Comments Inga kommentarer »