Arkiv för kategorin “iPhone 3GS”

Efter att för någon vecka sedan ha låtit min iPhone genomgå en avancerad operation där alla vitala organ togs ur chassiet för att sättas in i ett nytt så svor jag tyst för mig själv att aldrig sabba min baksida på iPhonen igen. Det var av någon anledning inte alls lika lätt att få ihop den igen som på instruktionsvideorna. Vid närmare eftertanke så visade de inte hur man monterade ihop telefonen igen.

Nåja, ska jag ha ett skal så varför inte pyssla ihop något personligt? Här är en guide till hur du för ditt egna specialskal med eget motiv, till iPhone 3G/3GS (om någon ens har den längre).

Läs resten av inlägget »

Comments 4 Kommentarer »

Förra veckan släpptes nya iOS 4.3 till iPhone och iPad. Med detta kan gemene iPhoneanvändare få tillgång till snabbare surfning eftersom apple har förbättrat Javaskript-prestandan till det dubbla. Är man dessutom förunnad en iPhone 4 så kan man använda den som hotspot-punkt, så att andra telefoner eller datorer också kan koppla upp sig mot nätet.

Comments Inga kommentarer »

Under 2010 var iPhone 4 den bäst säljande smartphonen i Telias butiker. Telia har som varje år sammanställt sina försäljningssiffror för det gångna året och Apple toppar, inte helt överraskande, listan över mest sålda smartphones. På första plats hittar man iPhone 4 och iPhone 3GS vilket inte är helt överraskande. Med andra ord är iPhone fortfarande en ohotad etta.

Bäst säljande smartphones 2010:

  1. Apple iPhone 4
  2. Apple iPhone 3GS
  3. Sony Ericsson Xperia X10i mini
  4. Nokia 5230
  5. Sony Ericsson Xperia X10i
  6. HTC Desire
  7. HTC Wildfire
  8. Nokia N8
  9. Samsung Galaxy Spica
  10. Sony Ericsson Xperia X8

Är det bara vi som märker hur många iPhones som egentligen cirkulerar på Sveriges gator? Varje gång man är ute så är det någon som viftar med sin iPhone.

Comments 2 Kommentarer »

Snart kan personer med iPhone 3G och 3GS dra nytta av HDR-funktionen som kom med iOS 4.1 men som bara fungerar med iPhone 4. För att genomföra detta krävs jailbreak, vilket idagsläget inte finns. Alltså bör man lägga följande på minnet om man vill ha HDR på sin 3G eller 3GS.

Läs resten av inlägget »

Comments Inga kommentarer »

Presentationen av iPhone OS 4.0 innehöll många trevliga nyheter.
Nya programvaran kommer innehålla 100 nya funktioner och släpps i sommar.
Men en version för utvecklare finns tillgänglig redan idag.
Den största och troligtvis den mest efterlängtade nyheten var multitasking. Genom ett dubbelklick på home-knappen får man fram alla program som körs och man kan enkelt hoppa mellan dem. En annan nyhet är att man kommer kunna sortera applikationerna i mappar. Det gör det möjligt att ha över 2000 applikationer.

Läs resten av inlägget »

Comments 13 Kommentarer »

Bli medlem idag!

Här finns över 6000 medlemmar som hjälper dig inom minuter med dina frågor om iPhone.

Välkommen till iPhoneinfo.se forum!


Vänligen läs våra regler innan du börjar posta och det är helt gratis att bli medlem!

iPhoneinfo.se/forum

Taggar:,

Comments Inga kommentarer »

Tre lanserar idag ett julerbjudande där man kan få en iPhone 3GS 16GB för en billig peng.

Efterfrågan för dessa mobiler, speciellt iPhone 3GS 32GB är mycket stor och därför är det viktigt att du beställer snarast om du vill ha tag i en så fort som möjligt innan de tar slut igen.

Comments 1 Kommentar »

Telia lanserar idag ett julerbjudande där nya kunder kan få tillgång till Spotify Premium i mobilen, som annars kostar 99kr/mån.

Efterfrågan för dessa mobiler, speciellt iPhone 3GS 32GB är mycket stor och därför är det viktigt att du beställer snarast om du vill ha tag i en så fort som möjligt innan de tar slut igen.

Beställ din iPhone 3GS hos Beställ din iPhone 4 hos Tre
Beställ här:
Beställ din iPhone 4 hos Tre

Taggar:,

Comments 2 Kommentarer »