Arkiv för kategorin “iPhone 4”

Gillar man att fotografera med sin iPhone är det här en riktigt kul liten pryl som tar dina fotoambitioner till en ny nivå. Den här Fisheye-linsen kan snabbt sättas på och tas av med hjälp av en liten ring som är magnetisk på ena sidan och har klister på andra. Du klistrar fast ringen på din iPhone, och då linsen är magnetisk fäster den direkt. Sen är det bara plåta på. Linsen kostar 395 kr och har en liten ögla till det magnetiska locket som jag haft i mitt halsband för snabb access. Som det syns i bilderna jag tagit blir det extremt mycket vidvinkel. Det här blir effektfullt och roligt när man plåtar människor exempelvis. Personligen tycker jag det är lite väl mycket vidvinkel för att hålla i långa loppet. Efter ett tag tröttnade jag på linsen då det mesta såg likadant tillslut. Det finns ju dock andra typer av linser som man kan byta till och i slutändan är det ju en kul grej som många vänner dessutom reagerar med höjda ögonbryn på. En sista grej som är väldigt störande är att ringen som sätts fast runt kameran på iPhonen täcker över blixten en aning. Det här är väldigt jobbigt när man inte använder fisheye-linsen. Så ska man köpa den här lilla linsen får man räkna bort att man kommer kunna fota med blixt i fortsättningen. Om man nu inte tar bort den magnetiska ringen förstås.

+ Rolig leksak
+ Lätt att använda
+ Partyhöjare
– Blixten går inte att använda
– Tråkig i längden

Comments Inga kommentarer »

Just nu kan du köpa en iPhone 4 med 16 GB minne för 299 kr/mån i 24 månader med 3Surf Max så bjuder 3 på de första tre månaderna.

I 3Surf Max så ingår:

  • Fri surf i upp till 10 Mbit/s
  • Ring för 0,39 kr/min

Klicka här för att läsa mer om Tre`s super deal.


Taggar:,

Comments 5 Kommentarer »

Ovanför är ett kort av simkorten. Som ni ser har de olika storlek, men elektroniken i chipen är den samma. Så länge vi håller tungan i rätt mun behöver vi inte oroa oss för att ha sönder det. Läs resten av inlägget »

Comments 6 Kommentarer »

Förra veckan släpptes nya iOS 4.3 till iPhone och iPad. Med detta kan gemene iPhoneanvändare få tillgång till snabbare surfning eftersom apple har förbättrat Javaskript-prestandan till det dubbla. Är man dessutom förunnad en iPhone 4 så kan man använda den som hotspot-punkt, så att andra telefoner eller datorer också kan koppla upp sig mot nätet.

Comments Inga kommentarer »

De har själva testat den, och dessutom passat på att spela in ett kort videoklipp där de provar den. Studerar man den lite så kan man se att det inte råder några tvivel om att det är en ”äkta” prototyp av en iPhone 4, och ingen hIphone eller liknande.

Comments Inga kommentarer »

Apple.se har släppt en drös med tips till iPhone 4 som kan hjälpa dig att bli mer produktiv med din iPhone 4.

Även fast majoriteten av tipsen  är  saker som kan tas för givet ska dock inte alla råd underskattas – även för den vane iPhone-användaren.

Alla tips kan läsas här.

Comments 1 Kommentar »

För några dagar sedan skrev vi om att Apple nu är världens största mobiltillverkare räknat i omsättning. Men det betyder inte att de har störst marknadsandelar, även fast dom tjänar mest pengar. Nya siffror som kom ut idag visar dock att Apple på endast tre år har lyckats ta sig in på femte plats över världens största mobiltillverkare när det gäller marknadsandelar, och fortsätter klättra vidare.

På första plats återfinns fortfarande Nokia, men har dock fått se sin marknadsandel falla från 37,2 till 30,8 procent på ett år. Men det som är imponerande är att även om Apple endast har skeppat ut 16,2 miljoner i jämförelse med Nokia som har skeppat ut 123,7 miljoner så tjänar Apple fortfarande överlägset mest pengar.

Det som också är intressant är att det har visat sig att iPhone-användare är en väldigt köpstark målgrupp både när det gäller köp av applikationer och tillbehör än andra användare.

Vi kan som tidigare lätt konstatera att iPhone är en dundersuccé för Apple, och snart börjar väl ordet ”iPhone” bli synonymt för mobiltelefon i allmänhet, så som iPod har blivit synonymt för musikspelare.

Läs resten av inlägget »

Comments 3 Kommentarer »

YouTube Preview Image

Med den nya webbläsaren Skyfire kan du se flashfilmer på din iPad och iPhone – som tidigare inte har varit möjligt. Applikationen finns på App Store och kostar ca 22 kr, och är helt klart värd priset.

Det som också är imponerande med Skyfire förutom att den kan spela upp flash, är att applikationen har blivit nerladdad över 1 miljon gånger och detta på bara ca 4 veckor.

Uppdatering: Det finns tydligen en del applikationer i App Store som gör samma sak som Skyfire, vissa bättre än andra. Skriv gärna i kommentarerna om ni har tips på bättre alternativ.

Comments Inga kommentarer »