Arkiv för kategorin “iPhone i Sverige”

Under 2010 var iPhone 4 den bäst säljande smartphonen i Telias butiker. Telia har som varje år sammanställt sina försäljningssiffror för det gångna året och Apple toppar, inte helt överraskande, listan över mest sålda smartphones. På första plats hittar man iPhone 4 och iPhone 3GS vilket inte är helt överraskande. Med andra ord är iPhone fortfarande en ohotad etta.

Bäst säljande smartphones 2010:

  1. Apple iPhone 4
  2. Apple iPhone 3GS
  3. Sony Ericsson Xperia X10i mini
  4. Nokia 5230
  5. Sony Ericsson Xperia X10i
  6. HTC Desire
  7. HTC Wildfire
  8. Nokia N8
  9. Samsung Galaxy Spica
  10. Sony Ericsson Xperia X8

Är det bara vi som märker hur många iPhones som egentligen cirkulerar på Sveriges gator? Varje gång man är ute så är det någon som viftar med sin iPhone.

Comments 2 Kommentarer »

Nu verkar iPhone 4 åter hamnat i lager hos våra operatörer runt om i landet. På grund av komponentbrist har varken någon av operatörerna haft några telefoner men nu ser det ut att ha vänt.

Bland annat Telia har fått in en hel del telefoner på sitt lager i veckan. Det kan vara läge att ställa sig i kön om man vill få tag i en iPhone 4 så fort som möjligt. För dig som redan har ställt dig i kön kan förvänta dig ett samtal eller meddelande i dagarna med information om att din iPhone 4 har blivit skickad.

Comments 2 Kommentarer »

En undersökning av Mediavision visar att nästan 700 000 svenskar äger en iPhone. Undersökningen visar också att fler personer planerar att skaffa iPhone, vilket tyder på fortsatta framgångar.

Annan intressant fakta som undersökningen visar är att en iPhoneanvändare betalar i genomsnitt 390 kr i månaden medan en övriga mobilanvändare lägger 230 kr i månaden. Kort och gott lägger vi iPhoneägare ut mycket pengar på vår mobiltelefon. iPhoneanvändare betalar alltså ungefär 3 miljarder kronor tillsammans i telefonkostnader.

Comments 7 Kommentarer »

Idag släpptes äntligen iPhone 4 i Sverige, och går nu att köpa direkt på samtliga operatörers hemsidor nedan. Det krävs att man är snabb att beställa en iPhone 4 redan nu för att man ska va säker på att man får tag i en så fort som möjligt, utan att behöva vänta i 2-3 veckor till. Desto snabbare man beställer desto längre fram i kön kommer man.

Eftersom volymerna är små till Sverige rekommenderar vi att man beställer en iPhone 4 på nätet via länkarna nedan om man vill vara säker på att få en så fort som möjligt, då det är väldigt stor efterfrågan på dessa telefoner – och då är du säker på att få en iPhone 4 snabbt, och slipper vänta ytterliggare några veckor.

Köp din iPhone 4 hos Telia här:

Köp din iPhone 4 hos Telenor

Köp din iPhone 4 hos Tre:

Köp din iPhone 4 hos:

Lycka till!

Comments 8 Kommentarer »

Nu har Telia och Halebop presenterat priserna för iPhone 4 i Sverige. Försäljningen kommer starta på fredag den 30:e kl 00:00:01. Fullständiga priser kan man se på Telias hemsida här. Notera att iPhone 4 kommer att säljas med andra abonnemang vid lansering.

Uppdatering 1:

Nu har även Tele2 släppt priser för iPhone 4 som man kan se här

Comments 17 Kommentarer »

iPhone 4 i Sverige

Äntligen! Steve Jobs bekräftade precis under presskonferensen som pågår just nu att iPhone 4 kommer till Sverige den 30:e juli.

Läs resten av inlägget »

Comments 13 Kommentarer »

Telenor är först ut med att erbjuda förhandsbokning av iPhone 4.
Tillsammans med iPhonen erbjuds abonnemanget Telenor Fastpris 699 i 24 månader (16776 kr), i detta pris ingår telefonen (16GB), fria samtal, sms, mms och obegränsad surf.

För att förhandsboka följ länken nedan.
iPhone 4 på Telenor

Comments 24 Kommentarer »

Nya iPhone 4 är nu presenterad. Med sin nya design är den världens tunnaste smartphone, den är bara 9,3 mm och det gör den 24% tunnare än iPhone 3GS. Fram och baksidan är av glas, kanterna är av rostfri stål. I denna stålram är också antennen inbakad. iPhone 4 ska enligt Steve Jobs vara mycket tåligare än tidigare iPhones. Det sitter också dubbla mikrofoner i den för extra bra ljud. Knapparna runt om iPhonen är de klassiska, sleep/wake, volym och ljudlöst.

Läs resten av inlägget »

Comments 36 Kommentarer »