Arkiv för kategorin “Köpa iPhone”

Just nu kan du köpa en iPhone 4 med 16 GB minne för 299 kr/mån i 24 månader med 3Surf Max så bjuder 3 på de första tre månaderna.

I 3Surf Max så ingår:

 • Fri surf i upp till 10 Mbit/s
 • Ring för 0,39 kr/min

Klicka här för att läsa mer om Tre`s super deal.


Taggar:,

Comments 5 Kommentarer »

Under 2010 var iPhone 4 den bäst säljande smartphonen i Telias butiker. Telia har som varje år sammanställt sina försäljningssiffror för det gångna året och Apple toppar, inte helt överraskande, listan över mest sålda smartphones. På första plats hittar man iPhone 4 och iPhone 3GS vilket inte är helt överraskande. Med andra ord är iPhone fortfarande en ohotad etta.

Bäst säljande smartphones 2010:

 1. Apple iPhone 4
 2. Apple iPhone 3GS
 3. Sony Ericsson Xperia X10i mini
 4. Nokia 5230
 5. Sony Ericsson Xperia X10i
 6. HTC Desire
 7. HTC Wildfire
 8. Nokia N8
 9. Samsung Galaxy Spica
 10. Sony Ericsson Xperia X8

Är det bara vi som märker hur många iPhones som egentligen cirkulerar på Sveriges gator? Varje gång man är ute så är det någon som viftar med sin iPhone.

Comments 2 Kommentarer »

Idag släpptes äntligen iPhone 4 i Sverige, och går nu att köpa direkt på samtliga operatörers hemsidor nedan. Det krävs att man är snabb att beställa en iPhone 4 redan nu för att man ska va säker på att man får tag i en så fort som möjligt, utan att behöva vänta i 2-3 veckor till. Desto snabbare man beställer desto längre fram i kön kommer man.

Eftersom volymerna är små till Sverige rekommenderar vi att man beställer en iPhone 4 på nätet via länkarna nedan om man vill vara säker på att få en så fort som möjligt, då det är väldigt stor efterfrågan på dessa telefoner – och då är du säker på att få en iPhone 4 snabbt, och slipper vänta ytterliggare några veckor.

Köp din iPhone 4 hos Telia här:

Köp din iPhone 4 hos Telenor

Köp din iPhone 4 hos Tre:

Köp din iPhone 4 hos:

Lycka till!

Comments 8 Kommentarer »

iPhone 4 i Sverige

Äntligen! Steve Jobs bekräftade precis under presskonferensen som pågår just nu att iPhone 4 kommer till Sverige den 30:e juli.

Läs resten av inlägget »

Comments 13 Kommentarer »

Telenor är först ut med att erbjuda förhandsbokning av iPhone 4.
Tillsammans med iPhonen erbjuds abonnemanget Telenor Fastpris 699 i 24 månader (16776 kr), i detta pris ingår telefonen (16GB), fria samtal, sms, mms och obegränsad surf.

För att förhandsboka följ länken nedan.
iPhone 4 på Telenor

Comments 24 Kommentarer »

På den Kinesiska marknaden har det nu dykt upp piratkopior av den ännu ej presenterade iPhone 4G.
GPS-Phone som telefonen kallas, är ganska lik prototyperna av den nya iPhonen.

Läs resten av inlägget »

Comments 2 Kommentarer »

Telia lanserar idag ett julerbjudande där nya kunder kan få tillgång till Spotify Premium i mobilen, som annars kostar 99kr/mån.

Efterfrågan för dessa mobiler, speciellt iPhone 3GS 32GB är mycket stor och därför är det viktigt att du beställer snarast om du vill ha tag i en så fort som möjligt innan de tar slut igen.

Beställ din iPhone 3GS hos Beställ din iPhone 4 hos Tre
Beställ här:
Beställ din iPhone 4 hos Tre

Taggar:,

Comments 2 Kommentarer »

Det är ingen hemlighet att iPhone 3GS har sålt som smör i Sverige och i övriga världen, och blev slutsåld redan första dagen i Sverige. Men det var dock inte så konstigt då de flesta butikerna endast hade ca 10 st iPhone 3GS i sitt lager per butik som mest –  vilket är väldigt lite. Men skickar med nya leveranser med 2-3 veckors mellanrum.

Operatören Tre hade hela 4000 st förhandsbokningar samma dag som de öppnade upp för förhandsbeställning via deras webbshop – vilket medföre att Tres hemsida säckade ihop under några timmar.

Eftersom iPhone 3GS är slutsåld i alla butiker i Sverige måste de som inte fick tag på en iPhone vänta ca 3 veckor på en iPhone 3GS vid beställning idag. Men desto fortare man beställer, desto fortare får man tag i en såklart.

Beställ din iPhone 3GS redan idag HÄR

Läs resten av inlägget »

Taggar:

Comments 125 Kommentarer »