Arkiv för kategorin “Operatörer”

Just nu kan du köpa en iPhone 4 med 16 GB minne för 299 kr/mån i 24 månader med 3Surf Max så bjuder 3 på de första tre månaderna.

I 3Surf Max så ingår:

  • Fri surf i upp till 10 Mbit/s
  • Ring för 0,39 kr/min

Klicka här för att läsa mer om Tre`s super deal.


Taggar:,

Comments 5 Kommentarer »

Nu verkar iPhone 4 åter hamnat i lager hos våra operatörer runt om i landet. På grund av komponentbrist har varken någon av operatörerna haft några telefoner men nu ser det ut att ha vänt.

Bland annat Telia har fått in en hel del telefoner på sitt lager i veckan. Det kan vara läge att ställa sig i kön om man vill få tag i en iPhone 4 så fort som möjligt. För dig som redan har ställt dig i kön kan förvänta dig ett samtal eller meddelande i dagarna med information om att din iPhone 4 har blivit skickad.

Comments 2 Kommentarer »

Tele 2 har meddelat via sin webbplats att man inom kort kommer börja sälja iPhone 4.

En väldigt god nyhet för de som har velat använda sig av Tele 2 till sin iPhone. Än så länge finns det inga priser eller något datum när försäljningen kan tänkas börja.

Läs resten av inlägget »

Comments 8 Kommentarer »

Telenor är först ut med att erbjuda förhandsbokning av iPhone 4.
Tillsammans med iPhonen erbjuds abonnemanget Telenor Fastpris 699 i 24 månader (16776 kr), i detta pris ingår telefonen (16GB), fria samtal, sms, mms och obegränsad surf.

För att förhandsboka följ länken nedan.
iPhone 4 på Telenor

Comments 24 Kommentarer »

Det är ingen hemlighet att iPhone 3GS har sålt som smör i Sverige och i övriga världen, och blev slutsåld redan första dagen i Sverige. Men det var dock inte så konstigt då de flesta butikerna endast hade ca 10 st iPhone 3GS i sitt lager per butik som mest –  vilket är väldigt lite. Men skickar med nya leveranser med 2-3 veckors mellanrum.

Operatören Tre hade hela 4000 st förhandsbokningar samma dag som de öppnade upp för förhandsbeställning via deras webbshop – vilket medföre att Tres hemsida säckade ihop under några timmar.

Eftersom iPhone 3GS är slutsåld i alla butiker i Sverige måste de som inte fick tag på en iPhone vänta ca 3 veckor på en iPhone 3GS vid beställning idag. Men desto fortare man beställer, desto fortare får man tag i en såklart.

Beställ din iPhone 3GS redan idag HÄR

Läs resten av inlägget »

Taggar:

Comments 125 Kommentarer »

Telia, Tre och Telenor har idag gått ut med ett pressmeddelande om att dom kommer lansera iPhone 3G S den 31 Juli.

Telia kommer att lansera den samtidigt i Norge, Finland, Danmark, Estland, Lettland och Litauen.

Priser och erbjudande är ännu inte klara, men det kommer att finnas i god tid innan lanseringen.

www.teliaiphoneblog.se

Taggar:, , ,

Comments 35 Kommentarer »

Häromdagen bekräftade alla de tre stora operatörerna- Telia, Telenor och Halebop att det kommer sälja nya iPhone 3GS.

Det blev bekräftat i pressmeddelanden från operatörerna nu i veckan, men inga priser eller exakta lanseringsdatum är fastsatta förutom Telenor som har angivit 9 juli som lanseringsdatum i Sverige.

Priserna kommer med största sannolikhet vara samma som idag och dagens iPhone 3G kommer säljas aningen billigare som budgetvariant.

Läs pressmeddelande hos Telenor, Telia och Halebop.

Taggar:, ,

Comments 7 Kommentarer »