Arkiv för kategorin “Övrigt”

Vi på iPhoneinfo fick höra talas om 6 st tekniknördar som ska sätta segel och färdas dit vinden tar dem. En soft semester låter de som, men de låter inte speciellt tekniknördigt. Så därför tänkte de att under deras semester så ska de videobroadcasta live via deras sponsor Bambuser.

De livetreamar via deras hemsida Segling är livet där de också kommer lägga upp utmaningar och straff som tittarna får välja och rösta på. En gång per dag kommer de avsätta tid för att snacka om de senaste tekniknyheterna. Kanske snacka om det nya iOS 5 och OSX Lion, kanske om vilken NAS som är bäst eller vilka högtalare man borde ha hemma. De snackar en hel del teknik i alla fall och teknik är ju kul.

Spana in deras hemsida www.seglingärlivet.se (ja det är med Ä)
Just nu är det bara en countdown där men när den har räknat ner så kommer livestreamingen börja och då kan man följa dem live eller kolla info om tekniknördseglarna, ge förslag på straff och utmaningar, spana in rutten och mycket mycket mer.
För de som inte orkar vänta på klockan så kan man gå in på deras Facebooksida och trycka gilla. Där finns det lite grejer att spana in och man kan följa med vad som händer under förberedelserna.

Comments Inga kommentarer »

Internet har varit full med rykten om att iPhone 4 ska börja säljas olåst även i USA. Detta har Apple bekräftat idag.

Olåsta iPhone 4 finns i Apple Online Store. 16GB finner du för 649 dollar medan 32GB ligger på 749dollar.
Troligtvis kommer även telefonerna säljas olåsta i Apples butiker runt om i USA, perfekt på utlandsresan!

 

 

Comments Inga kommentarer »

Lite offtopic men väcker helt klart slangbellsbyggarsuget, som de flesta killar haft någon gång i sina liv. Detta är en riktiga mördar-bella, som tyske Joerg byggt ihop själv.  Kommentera gärna om ni inte vill ha fler offtopic-inlägg. Trevlig kväll!

YouTube Preview Image

Comments 2 Kommentarer »

Efter att för någon vecka sedan ha låtit min iPhone genomgå en avancerad operation där alla vitala organ togs ur chassiet för att sättas in i ett nytt så svor jag tyst för mig själv att aldrig sabba min baksida på iPhonen igen. Det var av någon anledning inte alls lika lätt att få ihop den igen som på instruktionsvideorna. Vid närmare eftertanke så visade de inte hur man monterade ihop telefonen igen.

Nåja, ska jag ha ett skal så varför inte pyssla ihop något personligt? Här är en guide till hur du för ditt egna specialskal med eget motiv, till iPhone 3G/3GS (om någon ens har den längre).

Läs resten av inlägget »

Comments 4 Kommentarer »

Ännu är det ett tag kvar tills våren infinner sig, istället befinner vi oss i ett grådaskigt limbo mellan kyla och värme. Vad piggar då inte upp bättre än lite skön underhållning från några vilda grabbar i Umeå?

Comments Inga kommentarer »

Lite söndags underhållning.

Comments Inga kommentarer »


iPad 2

Comments 1 Kommentar »

Mycket tyder på att den smygtagna bild som släpptes innan helgen skulle kunna vara skärmglaset till den kommande iPhone 5. Apple har låtet sig inspireras av andra mobiltelefontillverkare och tagit efter trenden med växande skärmar. Liksom HTC, Nokia och Samsungs senaste slagskepp så verkar iPhone 5 bli utrustad med en 4-tumsskärm.

Läs resten av inlägget »

Comments Inga kommentarer »