Arkiv för kategorin “Rykten”

Enligt en artikel på den koreanska nyhetssiten etnews.co.kr kommer Apple att lanser iPhone 5 i slutet av juni. Detta har tydligen snappats upp under MWC (Mobile World Congress) som hölls i Barcelona i februari. Detta ska ha läckt från en industriexpert inom branchen, som också har kläckt ur sig det här fina citatet.

Comments 3 Kommentarer »

9to5mac säger sig ha en källa på Foxconn (apples komponenttillverkare i Kina) som sett iPhonebaksidor i metall cirkulera på fabriken. Samma källa påpekar att trots en stor ryktesspridning om att iPhone 5 skulle ha en krökt baksida så är den sida han sett rak, precis som på iphone 4.

Comments Inga kommentarer »

De har själva testat den, och dessutom passat på att spela in ett kort videoklipp där de provar den. Studerar man den lite så kan man se att det inte råder några tvivel om att det är en ”äkta” prototyp av en iPhone 4, och ingen hIphone eller liknande.

Comments Inga kommentarer »

Vi får vänta på iPads efterföljar ett tag till. Reuters rapporterar att lanseringen av den efterlängtade uppföljaren har blivit uppskjuten från april till juni – detta på grund av att Apple stötit på problem i produktionsprocessen som skulle kommit att skapa flaskhalsar i produktionen.

Comments 2 Kommentarer »

Steve Jobs sjukdom har enda sedan han offentliggjorde den 2004 haft ganska litet utrymme i media. Det var därför en chock för mig när jag läste att National Enquirer, en amerikansk skvallertidning, hade gett honom sex veckor kvar att leva. I och för sig var det en relativt oventenskaplig bedömning baserad på paparazzifoton, men ändå satte den skräck i iphone-Sverige.

Comments 3 Kommentarer »

De senaste dagarna har en vit modell av iPhone 4 dykt upp i flera stora återförsäljares system så som AT&T, Vodafone samt BestBuy vilket tyder på att ett släpp av den vita modellen av iPhone 4 är väldigt nära. Det är väldigt goda nyheter för de som har väntat i evigheter på att den vita modellen ska släppas, och nu får vi bara hålla tummarna och hoppas på att den släpps inom kort!

Här är en bild på hur det ser ut i AT&Ts system:

Comments 4 Kommentarer »

Det har varit mycket snack om nya iPod Nano de senaste dagarna. På Onsdag får vi troligtvis veta hur den kommer att se ut.

MacWorld publicerade idag en artikel angående den nya iPod Nano och dess storlek. Det verkar troligt att den faktiskt kommer att bli betydligt mindre än den tidigare varit.
iPod Nanon på bilden är ungefär lika liten som en iPod Shuffle. Enligt rykten ska den få fyra knappar och dessutom ska gamla tillbehör  fungera fint.

Comments 1 Kommentar »

Trots att det bara är veckor sedan iPhone 4 släpptes har det redan börjat spekuleras om den nya iPhonen och dess hårdvara.

Enligt ett logiskt upplägg av fosfor.com så kommer den nya iPhonen innehålla en 7 megapixelskamera, en 20 % snabbare processor än iPhone 4 och lagringskapacitet på 32 eller 64 GB.

Det är mycket intressant att spekulationer dyker upp såhär tidigt och det kommer förstås bygga upp ett otroligt intresse för kommande iPhones.

Läs mer om spekulationerna på
Fosfor.com

Comments 8 Kommentarer »