Arkiv för kategorin “Telia”

Under 2010 var iPhone 4 den bäst säljande smartphonen i Telias butiker. Telia har som varje år sammanställt sina försäljningssiffror för det gångna året och Apple toppar, inte helt överraskande, listan över mest sålda smartphones. På första plats hittar man iPhone 4 och iPhone 3GS vilket inte är helt överraskande. Med andra ord är iPhone fortfarande en ohotad etta.

Bäst säljande smartphones 2010:

  1. Apple iPhone 4
  2. Apple iPhone 3GS
  3. Sony Ericsson Xperia X10i mini
  4. Nokia 5230
  5. Sony Ericsson Xperia X10i
  6. HTC Desire
  7. HTC Wildfire
  8. Nokia N8
  9. Samsung Galaxy Spica
  10. Sony Ericsson Xperia X8

Är det bara vi som märker hur många iPhones som egentligen cirkulerar på Sveriges gator? Varje gång man är ute så är det någon som viftar med sin iPhone.

Comments 2 Kommentarer »

Nu verkar iPhone 4 åter hamnat i lager hos våra operatörer runt om i landet. På grund av komponentbrist har varken någon av operatörerna haft några telefoner men nu ser det ut att ha vänt.

Bland annat Telia har fått in en hel del telefoner på sitt lager i veckan. Det kan vara läge att ställa sig i kön om man vill få tag i en iPhone 4 så fort som möjligt. För dig som redan har ställt dig i kön kan förvänta dig ett samtal eller meddelande i dagarna med information om att din iPhone 4 har blivit skickad.

Comments 2 Kommentarer »

Telia meddelar idag på deras hemsida att de inom kort kommer erbjuda iPad Wi-Fi + 3G med särskilda tillhörande mobildata-abonnemang.

Inget lanseringsdatum har bekräftats än av Telia, mer än att den kommer säljas ”inom kort” . Med största sannolikhet kommer den börja säljas  i samband med julhandeln.

Läs mer på Telias hemsida här.

Uppdatering: Även Telenor, Tele2 och Tre har gått ut med liknande information.

Comments 4 Kommentarer »

iPhone hamnar återigen i topp när försäljningen för november i totalt 82 Telia-butiker sammanställs. Telia säger sig klara efterfrågan. ”Vi har hyllorna fyllda med iPhone”, säger Patrik Granström, försäljningschef för Mobilitetstjänster på TeliaSonera.

En anledning till att många väljer iPhone
just nu kan bero på att flera valt erbjudande som inkluderar Spotify, skriver Telia i ett pressmeddelande.

Intressant att iPhone som endast säljs med abonnemang ändå är så populär att ge bort i julklapp. Brukar inte vara så populärt att ge bort saker med abonnemang.

Någon här som har planer på att köpa en iPhone i julklapp till någon eller som vet att ni kommer få en iPhone i julklapp? 🙂

Källa: MacWorld

Taggar:

Comments 1 Kommentar »

Telia lanserar idag ett julerbjudande där nya kunder kan få tillgång till Spotify Premium i mobilen, som annars kostar 99kr/mån.

Efterfrågan för dessa mobiler, speciellt iPhone 3GS 32GB är mycket stor och därför är det viktigt att du beställer snarast om du vill ha tag i en så fort som möjligt innan de tar slut igen.

Beställ din iPhone 3GS hos Beställ din iPhone 4 hos Tre
Beställ här:
Beställ din iPhone 4 hos Tre

Taggar:,

Comments 2 Kommentarer »

Nu har Telia öppnat upp webbshoppen för att köpa iPhone 3GS med andra abonnemang än tidigare eller om du vill köpa den kontant utan något abonnemang.

Alla priser och kombinationer finns tillgänglia på Telias hemsida nedan, där du även kan skräddarsy ett paket som passar dig!

Beställ den idag på Telia.se och hämta ut den imorgon, och var helt säker på att du får tag i en!

Se alla priser och abonnemang hos iPhone Här


Beställ din iPhone 4 här nu!

Lycka till!

Taggar:, ,

Comments 6 Kommentarer »

Idag presenterade Telia priserna för iPhone 3GS som börjar säljas den 31 juli i Sverige. Dessutom kan man redan idag förhandsbeställa en iPhone 3G S och få den hemskickad frakfritt, om man beställer den via Telias hemsida här: Beställ här!

Eftersom volymerna är små till Sverige rekommenderas det att beställa en iPhone 3GS i förväg om man verkligen vill vara säker på att få en iPhone när den lanseras i Sverige. Och då slipper man vänta ytterliggare några veckor tills nästa leverans kommer. Alla som beställer en iPhone 3GS från Telias hemsida kommer få telefonen levererad den 31 Juli.
Beställ din iPhone 3G S hos Beställ här! nu (klickbar länk)

Taggar:, , ,

Comments 53 Kommentarer »

Igår startade rean av iPhone 3G på
.se hemsida (klickbar länk)
Utmärkt tillfälle att köpa en iPhone 3G riktigt billigt – Kampanjen gäller så långt lagret räcker dock längst till den 22 augusti.

Taggar:, ,

Comments 12 Kommentarer »