Recension: iStunt 2

AppStore länk: iStunt 2 Pris: 7 kr

 

iStunt har för ett par månader sedan fått en uppföljare, iStunt 2.

Allting har förändrats, till det bättre. Kontrollen känns skönare, grafiken är snyggare och känslan är betydligt bättre.

 

Det är miniclip.com som åter igen gjort ett storsäljarspel. Den här gången ett snowboardspel som man kontrollerar i 2D med accelerometern, genom att luta iDevice:n.
Som i de flesta spelen börjar man enkelt, i en backe där man får lära sig kontrollerna hur man gör tricks, duckar och hoppar m.m.

Det finns två typer av områden, Insane Hills och Stadium Stunts.
Insane Hills består av mer typiska snöklädda berg och i Stadium Stunts ska man ta sig igenom bland annat dödliga loopar inför en fullsatt arena. 25 nivåer i Insane Hills och 21 nivåer i Stadium Stunts vilket totalt ger 46 stycken.
Genom att göra stunts och samla stjärnor på banorna får man högre poäng som man sedan kan försöka slå. Det finns även ett Time Trail-mode om man bara vill satsa på att ta sig ner för backarna så fort som möjligt.

 

Om du är ute efter ett verklighetstroget sportspel så får du leta vidare. Hinder som sågklingor mitt i luften och fläktar som blåser iväg en, gör inte spelet mer realistiskt men desto roligare. Grafiken är snygg och allt flyter på bra, så om du gillar Tiny Wings så är detta spelet för dig.

 

+ Grafiken
+ Bra spelkänsla
– Lite få nivåer

 

 

 

 

 

AppStore länk: iStunt 2 Pris: 7 kr

June 9th, 2011|Categories: Apps, Spel|Tags: , , , , |