6 tekniknördar seglar och sänder live!

Vi på iPhoneinfo fick höra talas om 6 st tekniknördar som ska sätta segel och färdas dit vinden tar dem. En soft semester låter de som, men de låter inte speciellt tekniknördigt. Så därför tänkte de att under deras semester så ska de videobroadcasta live via deras sponsor Bambuser.

De livetreamar via deras hemsida Segling är livet där de också kommer lägga upp utmaningar och straff som tittarna får välja och rösta på. En gång per dag kommer de avsätta tid för att snacka om de senaste tekniknyheterna. Kanske snacka om det nya iOS 5 och OSX Lion, kanske om vilken NAS som är bäst eller vilka högtalare man borde ha hemma. De snackar en hel del teknik i alla fall och teknik är ju kul.

Spana in deras hemsida www.seglingärlivet.se (ja det är med Ä)
Just nu är det bara en countdown där men när den har räknat ner så kommer livestreamingen börja och då kan man följa dem live eller kolla info om tekniknördseglarna, ge förslag på straff och utmaningar, spana in rutten och mycket mycket mer.
För de som inte orkar vänta på klockan så kan man gå in på deras Facebooksida och trycka gilla. Där finns det lite grejer att spana in och man kan följa med vad som händer under förberedelserna.

June 18th, 2011|Categories: Övrigt|