Spotify för iPhone är här!

Sent i natt släpptes äntligen Spotify-applikationen i App Store – snabbare än förväntat.

Spotify för iPhone är helt gratis att ladda ner från App Store, men kräver att du har ett premiumkonto hos Spotify (99 kr/månaden), som du även kan använda på din stationära också. Vi har testat programmet och är väldigt positivt överraskade, allt flyter på otroligt kvickt under både WiFi/3G-hastighet, låtarna börjar spelas direkt och spellistorna laddas fort. Spotify är helt klart ett måste för alla iPhone-användare!

Den största nackdelen är dock att man inte kan köra programmet i bakgrunden och göra annat samtidigt som man lyssnar på musik (om man inte har jailbreakat sin telefon). Vilket dock inte är Spotifys fel.

iTunes App Store länk: App Store – Spotify

Läs mer här: Spotify pressmeddelande – Spotify för iPhone

September 7th, 2009|Categories: Nyheter, Program, Tips & Trix|Tags: , |

12 Comments

 1. Martin September 7, 2009 at 11:57

  Funkar riktigt fint alltså. Offline-läget där man kan tanka hem hela listor och använda när man exempelvis flyger eller dylikt är ju helt klockrent.

 2. Jompao September 7, 2009 at 16:00

  Svårt att förstå att folk vill betala för en sådan tjänts när det är gott om plats att ladda in musik i sin iPhone.

  • Broden September 7, 2009 at 17:54

   Därför att det äntligen börjar komma bra alternativ till att laddahem olagliga mp3 filer och dyl!
   Det är något som skall uppmuntras så det kommer flera, billigare och bättre tjänster!

 3. Erik September 7, 2009 at 17:34

  Undra när de kommer så man kan komma inte utan att ha ett premium account, Jag ser fram emot de iallfall!

 4. Geton September 7, 2009 at 17:44

  Spelar musiken när iPhonen låser sig? “Knapplås” liksom.

 5. Markus September 7, 2009 at 20:51

  Undrar också om eller när det kommer så att man kan komma in på sin gratis version av spotify.. alltså slippa köpa premium om man redan har gratis kontot hos spotify. Tror inte att jag köper premium bara för att ha spotify till iphonen, speciellt eftersom man inte han ha den spelandes i bakgrunden medans man är inne i andra apps osv..

 6. Adde September 7, 2009 at 21:49

  Hej, kan tipsa alla som tycker det är kass att man inte kan köra programmet i bakgrunden… Jailabreka telefonen och installera “backgrounder” så funkar det!! Kalasbra! Nu för tiden är det sååå lätt att jailbreaka. “Backrounder” låter en köra alla program som man vill i bakgrunden, minnet är det som säger stopp.

  Rock on Spotify!!

 7. Kristina September 8, 2009 at 13:59

  Hoppas någon som laddat ner Spotify till Iphonen kan svara på detta:
  Kostar det om man lyssnar på spotify och inte är på WiFi, alltså om man inte har något abbonemang där datatrafiken ingår? eller kan man på något sätt “lagra” några låtar som man kan lyssna på när man inte har tillgång till WiFi? Tacksam för svar.

  • Snook September 8, 2009 at 21:31

   Använder du spotify när du inte har Wifi så kommer den att dra datatrafik, men i spotify finns ju något som heter “Offline playlist”. Den gör så att när du sitter på Wifi kan ladda ner dom spellistorna du önskar för att sedan lyssna på dom utan att det drar någon datatrafik.

   Och för att vara helt säker att det inte ska dra något kan man “Force offline mode” som ligger under “More” i programet. Då är den helt utestängd och kan inte dra något.

   Hoppas det hjälpte 🙂

 8. Christian September 8, 2009 at 23:29

  Har haft problem med att den stänger ner Spotify flera gånger när jag har administrerat listor. Den stänger även ibland av sig när telefonen går i “sleep” modus. Tycker personligen att den känns lite ostabil.

 9. Farhadio September 9, 2009 at 07:20

  heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt onödig tjänst!! hmmmm en tjänst där du kan lyssna på låtar i din telefon/mp3 spelare hmmmm mp3 spelare = massa låtar kanske???

 10. Johan September 29, 2009 at 10:24

  Hej,

  Jag tycker funktionen ær helt underbar då man slipper lasta ned låtar sjælv och lægga in mobilen och istællet kan anvænda spotify før detta direkt i mobilen, gøra listan hemma och sedan ha den direkt på mobilen. Underbart.

  Mvh

Comments are closed.