Tävling #2 – 1 års Prenumeration av Allt om iPhone (Värde 1188:-)

 


Nu är det dags för iPhoneinfo’s första stora tävling!
iPhoneinfo och MacWorld har ingått i ett samarbete där MacWorld ger iPhoneinfo gratis prenumerationer som skall lottas ut till iPhoneinfo’s användare.

Priset är 1 års prenumeration av tidningen Allt om iPhone och alla har chans att vinna priset

Tävlingen kommer att pågå under en månads tid och vinnaren är den personen som har bidragit mest till forumet på ett eller annat sätt. T.ex den som har hjälpt flest personer.
Tävlingen börjar från och med idag.
Vid mitten av april kommer ett antal nominerade väljas av oss i iPhoneinfo’s crew. – Notera att ni kan PMa någon av oss moderatorer eller administratörer och rekommendera en person.
Efter att iPhoneinfos crew har valt ut 5 nominerade, kommer vi att skriva vilka de nominerade är och starta en poll, där alla kommer att ha möjlighet att rösta på vinnaren.

Förtydligande av tävlingen

*För att få delta måste du vara en medlem på iPhoneinfo.se/forum – inte moderator.
*För att vinna ska du skriva användbar guide på hur man löser ett iPhoneproblem eller en APP-recension.
*Du har en månad på dig. Vid 15e April kommer tävlingen att avslutas och vinnare att dras så fort som möjligt.
*Priset är 1 års prenumeration av tidningen Allt om iPhone från MacWorld.
Vid mitten av april kommer ni användare få chansen att nominera användare till vinnare.
*Crewet väljer ut de 5 bästa nomineringarna och sätter igång en röstning – där alla som vill kommer kunna få chansen att rösta – bestämmer vinnaren.
*Det går bra att post ditt bidrag både här som kommentar och i forumet

Information om Allt om iPhone
Citat:

Allt om iPHONE – ny tidning från MacWorld
Den 3 september kommer MacWorlds senaste satsning – Allt om iPHONE. Sveriges hundratusentals iPhone-ägare får nu den optimala guiden till hur de bäst använder sin iPhones alla möjligheter.
– När den nya modellen iPhone 3GS släpptes i juli, då även hos Tre och Telenor, kände vi att det var dags att ge alla nya och befintliga iPhoneanvändare en rejäl guide till hur man får ut mer av sin kompetenta telefon, säger Andreas Leijon, chefredaktör för MacWorld.Resultatet är Allt om iPHONE: 196 sidor guider och tips där varje funktion förklaras på ett pedagogiskt sätt. Dessutom får läsaren reda på allt från hur man konverterar filmer för sin iPhone till vilka program man bör ladda ned och vilka skal och andra tillbehör som är bäst att köpa.Tidningens smidiga pocketformat gör att den är lätt att spara och återkomma till. Manualen som Apple aldrig gjorde, helt enkelt.Allt om iPhone distribueras via Tidsam i 20 000 exemplar. Priset är 99 kronor och nu på torsdag den 3 september finns den att köpa i de flesta butiker och kiosker. Med på köpet följer även en fullmatad cd-skiva med videoguider till de bästa programmen och spelen på App Store.

Från alla oss i iPhoneinfos staff,
Lycka till!

May 16th, 2011|Categories: Tävlingar|