Upplåsningen för iPhone 3G är här!

iPhone Dev-team släppte idag den efterlängtade mjukvaruupplåsningen för iPhone 3G – yellowsn0w! Med detta upplåsningsverktyg kan man nu äntligen låsa upp iPhone 3G och använda den med vilken operatör som helst!

yellowsn0w kommer endast att fungera på telefoner med firmware 2.2 (baseband 02.28.00). Uppdatera din iPhone via iTunes för att få senaste firmwaren samt baseband.

UPPDATERING: iClarified har nu lagt upp en guide om hur man går tillväga för att låsa upp iPhone 3G med yellowsn0w – guiden hittar ni här.

Vi har inte själva testat yellowsn0w än, och rekommenderar er att vänta om ni inte vill ta några onödiga risker – då programvaran fortfarande är i BETA-stadiet.

Det går att läsa mer på iPhone Dev Teams blogg: http://blog.iphone-dev.org/ samt i denna tråden i vårt iPhoneforum.

January 1st, 2009|Categories: iPhone 3G, Låsa upp iPhone|Tags: |

148 Comments

 1. Marcus January 30, 2009 at 23:58

  Låste upp min för ca en vecka sen. Allt fungerar perfekt med tre.Har inte haft några som helst problem. Tusen tack!!!!!

 2. zutko February 8, 2009 at 11:58

  Jag köpte telefonen igår. Firmware är 2.2 och 02.28.00 baseband. Jag har grova problem nr jag ska jailbreak-a telefonen med QuickPwn. Problemet ligger i att varje gång jag ska köra telefonen i DUF mode, och man ska hålla och släppa knapparna, när den räknar 10 sec tills jag ska släppa home knappen ( sista steget så att säga ) kommer den till 9 och sen låser det sig. endast två gånger jag har fått meddelande att telefonen inte lyckats köra in DUF mode, och att jag ska försöka igen. Annars, Quickpwn låser sig, jag får något felmeddelande från iTunes att min “ipod” har stött på problem. Någon som har en aning om vad detta kan vara, maila mig gärna på john.nasty@gmail.com

 3. Gurra March 15, 2009 at 11:30

  Se försvinner Garantin all världens väg! Varning!

 4. Chris July 4, 2009 at 09:07

  Min iphone vidarkopplar alla mina samtal efter att jag uppgraderade till 3.0. Någon annan som haft samma problem. Jag stänger av all vidarekoppling men likt förbannat skickar den alla samtal till mobilsvaret även fast mobilen är på och har full täckning. Jag har tele2 och en upplåst iphone 2g. Någon som har några bra tips?

Comments are closed.