Saklie

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • Saklie
  Member
  Post count: 8

  Hur gick det för dig? Jag har nämligen samma problem, har nyligen tappat telen i backen…

  Saklie
  Member
  Post count: 8

  Jag kan fortfarande inte få det att fungera!

  Antar att man först måste uppdatera till 4.2.1 men varje gång jag försöker återställa med iTunes får jag ett felmeddelande som säger: “this device isn’t eligible for the requested build” samma sak med den ipswfilen som jag gjorde med Pwnage.

  Testade också denna guide: iClarified – iPhone – How to Jailbreak and Unlock Your iPhone 3GS Using RedSn0w (Mac) [4.2.1]

  men det blir samma sak där för jag lyckas inte uppdatera till 4.2.1 😡

  Saklie
  Member
  Post count: 8

  @cophe 91729 wrote:

  För att du ska kunna låsa upp, måste du uppdatera ditt baseband.

  Okej? Antar att den gör det när man uppgraderar till 4.2.1? Jag har iaf inte lyckats göra det, är ju som sagt kvar på 3.1.3. Får felmeddelande när jag försöker, kollade upp det och då skulle det tydligen gå om man gick in och ändrade i nån fil i Winows men det gick ändå inte efter det.

  Kan den här guiden va nått?

  Update iPhone 3GS / 3G Baseband to 06.15.00 with PwnageTool 4.1.3 for iOS 4.2.1 Unlock [Guide] | Redmond Pie

  Saklie
  Member
  Post count: 8

  Hej, har hamnat lite i en sits. Jag råkade tappa min iPhone så glaset sprack i helgen och har nu lånat en polares som dock är låst till Tre, har själv Halebop.

  Har suttit ett bra tag och tittat runt och googlat för att försöka Jailbreaka med 4.2.1 och sedan använda Ultrasnow för att kunna låsa upp den. Det har inte gått nått vidare hittils, vore tacksam om nån kunde hjälpa mig på traven.

  Ios, 3.1.3
  Firmware, 05.12.01

  Saklie
  Member
  Post count: 8

  @ponyboy 58521 wrote:

  Du kan endast låsa upp den i butik om du har köpt den med kontantkort från Tre. Annars måste du vänta 12 månader efter inköps datumet för att kunna få den fabrikupplåst i butiken, kostar 300-350 kr beroende på operatör.

  Okej, dock köpte jag min på blocket, fick inte med nått kvitto heller. Får väl ringa och kolla med telenor imorn.

  Saklie
  Member
  Post count: 8

  @h3nr11k 58511 wrote:

  RebelSim har inte funkat på över ett år.. De hänger inte med i utvecklingen.
  Vet inte vad du vinner på det.. Du lär få ut en 3.1.3..

  Okej, ligger fan ganska risigt till. Får nog bli att sälja denna och sen köpa en beggad med några månader på nacken. Vad kan det kosta om man låser upp telefonen i butik då? Dock vill jag fortfarande ha en jailbreakad.
  Klumpig man är alltså fan!

  Saklie
  Member
  Post count: 8

  @freebo 58493 wrote:

  Är det en 3GS som aldrig varit jailbrekad tidigare så kommer du varken kunna jailbreaka eller låsa upp den. Unlock kommer, ingen vet dock när så vill du kunna ringa med Telia så är det nummerportering som gäller – eller att lägga ut en bytesannons här i forumet och hoppas på att någon med Telialåst vill byta.

  Det är en 3GS som aldrig varit jailbreakad…Så det kommer inte att komma nått om nån månad eller så? Hur fungerarw RebelSIM med 3GSen då?
  Just nu lutar det mot att sälja denna och sen plocka ut en ny på försäkringen, (tappade min andra iPhone i Vietnam och köpte den jag har nu ny från Blocket.)

  Saklie
  Member
  Post count: 8

  Hej!

  Köpte en ny iPhone häromdan. Av nån anledning så lyckades den uppdatera sig till 3.1.3 och jag kan nu inte Jailbreaka och heller inte låsa upp telefonen.

  Telefonen är låst till Telenor och jag själv använder telia. Finns det nått annat sätt att låsa upp telefonen? Det går väl inte att nedgradera om telefonen inte varit Jailnreakad innan? Kommer det att komma ett sätt att Jailbreaka 3.1.3? Förmodligen som vet när den kommer ändå?!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)