David_90

Forum Replies Created

Viewing 28 posts - 1 through 28 (of 28 total)
 • Author
  Posts
 • David_90
  Member
  Post count: 35

  @marieloise 87281 wrote:

  Du kan ej låsa upp mobiler från usa sorry!

  Så det kommer alltså aldrig komma en upplåsning? eller menar du bara tills den nya limera1n kommer?

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @cophe 87277 wrote:

  Ja, detta är GreenPois0n’s untethered jailbreak. Vilket betyder att du kan smärtfritt starta om din iTele.

  Edit: Hade du tänkt låsa upp din iTele?

  Ja det är det jag vill. Bryr mig egentligen inte om Jailbreak, utan det är upplåsningen jag vill åt, men detta finns i denna jailbreak?

  David_90
  Member
  Post count: 35

  Hej,

  orkade inte läsa igenom gamla nyheter, men jag sitter här med en telefon som är låst till AT&T, är denna jailbreak den nya som alla talade om skulle komma om några dagar? Måste jag jailbreaka om telefonen varje gång ja stänger av telefonen?

  David_90
  Member
  Post count: 35

  Är det någon som har talat med tele2, om när de skall få in flera 32gb telefoner?

  David_90
  Member
  Post count: 35
  in reply to: Köpa ut iphone 4 #97451

  @rs73 72180 wrote:

  Jag köpte en operatörslåst iPhone 4 utan ab. för 7300. Dyrt… men jag vet många som drar runt på ett antal avtal bara för att ha det senaste. 😉

  Hm, förstår inte hur du tänker. Det finns 3 stora operatörer som säljer iphone 4 med abb, och för priset under 299 kr /månaden. Då får du fri surf varje månad, och eftersom de flesta använder en av dessa opertörer i vilket fall som helst, så varför inte teckna denna abb? Priset blir inte mer än 6500 kr total ungefär + att man har sparat in kostnaderna för mobilsurf.

  Så ditt köp var inte särkilt bra.

  David_90
  Member
  Post count: 35

  Inte för att verka dum, men vad gör jag sen? Ska jag trycka på reload? Vad gör jag med filen sen osv.

  Uppskattar all hjälp

  David_90
  Member
  Post count: 35

  Wwahh. Alla verkar tycka detta var roligt. Vad är det som är roligt med att jag slapp betala något för $300 apps/filmer? Det är ju inte så att jag startar om min telefon varje månad eller så,så det är inte riktigt något som jag behöver oroa mig över.

  Ibland så undrar man vart ni får humorn ifrån:P

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @ponyboy 49537 wrote:

  Det var ingen bra deal. Dina apps är kopplade till det kontot, om du vill synca in dem igen så måste du auktorisera din dator till det kontot och din iphone måste också vara kopplad till det kontot. Annars måste du cracka dina egna apps och det är dumt.

  Edit: Låt mig se om jag fattat rätt nu. Har du tömt nån annans itunes konto på 300$??

  Nej inte någon annans. Kontot var skapat av han via en *host* Generator *host* . Så som du beskriver det så kan jag inte använda appsen igen utan att tillgång till kontot?

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @kurtson 49532 wrote:

  Det du köpt via itunes kan du kostnadsfritt ladda ner igen, med rätt konto.
  Varför har du bytt konto där?

  En person erbjöd ett konto med $300, där jag köpte för ungefär allt, sedan efter det så kunde jag inte logga in på kontot längre, men jag har kvar alla apps/filmer/musik, så det är därför som jag inte är redo att förlora allt över en omstart.

  Freebo, jo jag vet var alla filmer/apps/musik ligger, men jag undrar om det räcker med att jag sparar allt på cd, och om jag verkligen kommer kunna ladda ner allt igen?

  Tack

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @dannewalle 49526 wrote:

  Nja, du behöver bara spara alla .ipa filer (apps’en)

  Det som hindrar är upphovsrättslagen.

  Hej, förlåt om jag ställer samma fråga igen : Så om jag formeterar om min dator, och återställer min iphone, så kommer jag ändå att kunna få tillbaka alla mina apps + filmer + musik, så länge jag har sparat ala mappar?

  Vill gärna vara säker, eftersom annars är det ingen idé att lägga ner så mycket pengar.

  Tack

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @muffins 49508 wrote:

  Ja om du söker runt i forumet så finns det i ett par trådar vart det sparas..

  C:document and settingsanvändarenMina dokumentMin MusikiTunes <– kika däri.

  Hej,

  Tack, orkade inte leta igenom tråden. Så det räcker alltså att jag sparar hela itunes mappen? Tycker det är bra att man kan spara dem utan via itunes.

  Men vad hindrar någon från att dela med sig av sina apps, eller är ens det möjligt?

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @freebo 49394 wrote:

  David, korsposta inte. Jag har svarat dig i rätt tråd så denna kan låsas

  Hej,

  Förlåt, men jag blev lite rädd när jag inte kunde göra något åt saken. Men jag har nu löst det hela tack vare en guide på youtube som hade samma problem.

  David_90
  Member
  Post count: 35

  Nu behöver jag verkligen hjälp. Idag när jag skulle testa att starta om telefonen från nytt så förstördes telefonen på något sätt? Telefonen kan inte stängas av eller sättas på , allt jag ser är apple logan bara. Jag starta om genom att gå in på allmänt och där gjorde jag en sk tömning av allt. Men nu har telefonen fastnat på apple logan, vad ska jag göra?

  Jag har testat att hålla in knappen längst upp plus home knappen, men inget händer, återkommer bara till apple logan.

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @Mr Fyhr 49322 wrote:

  Jag har swebank och använder e-kort till iTunes så slipper du lägga ut din “riktiga” kod.

  Tror inte det spelar sån stor roll, då itunes (Apple) inte direkt är bedragare, men jag visste inte att det krävdes.

  Tack för alla svar

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @ponyboy 49313 wrote:

  Cydia är som appstore men för de icke apple godkända applikationerna. Finns massor med godsaker som man kan hämta från cydia men var försiktig, installera inte saker du inte vet nånting om.

  Måste man verkligen registrera sitt bankkort för att kunna ladda ner från itunes via iphonen? Någon som kan visa någon bra guide om hur man laddade ner gratis spel/filmer.

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @ponyboy 49308 wrote:

  Stämmer inte.

  Har precis jailbreakat telefonen med Blackra1n och installerade Cytia och snow. Men jag undrar vad var Cytia för, installerade den bara för att det lät bra:P?

  Måste säga att det var så jävla lätt, tog inte mer än 2 minuter. Trodde inte det skulle vara så lätt att låsa upp telefonen 😀

  David_90
  Member
  Post count: 35

  Hej,

  Jag har en iphone 3gs 3.1.2 . Och jag har hört att man inte kommer att kunna återställa sin telefon via itunes om man jailbreakar telefonen med Blackra1n, stämmer detta?

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @freebo 49299 wrote:

  Allt finns i iTunes (ja, inte dina kontakter, SMS m.m, dem får du ta en backup på sklv innan du kör igång)

  Konstigt, När jag klickar på “make it rain” så stängs hela programmet av. testat flera gånger , men det verkar inte fungera? Någon som har fått samma fel?

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @freebo 49296 wrote:

  David,
  1) nej du skadar inte din telefon
  2) du kan alltid återställa den till ursprungsskick genom att göra en Restore/Återställning i iTunes
  3) iClarified – iPhone – Hur du Jailbreakar och låser upp din iPhone 3G, 3GS med BlackSn0w [Windows]

  Hej,

  Tack för alla svar, en sista fråga innan jag vågar mig på det hela. Måste jag göra en backup av original fabriksinställningarna innan jag jailbreakar telefonen, för att sedan vid ett annat tillfälle återställa telefonen? Eller finns allt på Itunes?

  Tack

  David_90
  Member
  Post count: 35

  Hej,

  Jag har precis fått min iphone 3gs. Telefonen är låst till AT, och jag har som sagt tänkte att låsa upp den, men innan dess så vill jag gärna ha lite svar på frågor :

  1. Kan jag på något sätt skada telefonen genom att jailbreaka/låsa upp den? (tex att den inte längre startar osv? Eller kommer jag alltid att kunna återställa telefon?

  2. Om jag nu låser upp/jailbreakar telefonen, hur återställer man allt till fabriksinställningar då ? (dvs tillbaka till AT låsningen osv)

  3. Kan någon här visa mig den allra senaste guiden som visar hur man låser upp sin telefon? Är det någon skillnad på Jailbreakning och upplåsning, eller betyder det samma sak?

  Tacksam för alla svar jag får.

  David_90
  Member
  Post count: 35

  Hej,

  Eftersom min Iphone har blivit repig på baksidan så vill jag köpa en ny baksida som ser precis ut som på min, dvs svart med iphone 3g 16gb logo.

  Någon här som kan vara snäll och hitta någon sida som säljer sånt till ett billigt pris?

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @carpe 27524 wrote:

  Folk skriver vad som helst för att luras. Jag blev själv lurad på blocket för ett par veckor sen. Kommer aldrig att föra över pengar till någon utan att ha varan i handen.

  Och ja, sålänge DU har originalkvittot så har du garanti.

  Jag blev lurad en gång genom tradera, Jag har gjort mycket affärer på Tradera& Blocket och alltid lyckats hålla mig från bedragare. Ett bra tips är att be säljaren scanna sitt legg/körkort och när han skickar paketet då ska det endast ske genon Rekommenderat, Då finns det absolut inget sätt att lura dig där. Skickar han inte paketet då vet du vem personen är, och alla brukar vara rädda för att köparen ska åka ner dit osv.

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @qeudee 27513 wrote:

  är du säker på att det ingen kineskopia elr nått som låter fishy?

  Jag är alltid noga innan jag betalar och speciellt när det gäller blocket. Nu är det så att killen är ungefär 16-17 år, och jag har även talat med hans far som skulle se till så att allt går bra, jag har bådas uppgifter inkl adress osv.

  Kommer nog inte kunna bli mer säkert än detta. Men jag vill ju liksom veta om jag fotfarande har garanti eller inte? Enligt många butiker så går det bra så länge man har Original kvittot kvar osv, någon som kan bekräfta detta?

  Edit :

  Dessutom, att en person som skriver att telefonen är 5-6 månader gammal och att telefonen är låst till Telia visar ju inte direkt att det är fake? Inget som man skriver om man vill lura folk.

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @justin 8304 wrote:

  vad hände med din vän`? fick du reda på vilken butik han handla telefonen ifrån 😀 ?

  :p Visade sig att han hade köpt den på telia.

  Jag har en annan fråga?

  Min morbror ska åka hit till sverige om ca 1 månad men innan dess så ska han åka till italien, Hur mycket kostar en iphone 16gb där och kan man köpa hur många som helst dvs? och eftersom Italien ligger i EU så ska man väl inte betala moms o tull?

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @justin 7396 wrote:

  Det finns ju hur många Iphone som helst på ebay.. en del auktioner slutar på 600dollar.. andra på 750.. så någonstans mellan det kan du nog fixa om du har tur. Vilket motsvarar då 3600kr + .

  Edit: Jag menar självklart Iphone 3g då, inte den gamla.

  nu är det inte så att Ebay är det säkraste alternativet heller , då det troligtvis kommer uppstå problem genom ebay -handlen.

  Man vill ju liksom hitta ett säkert företag (webbutik) och köpa där osv, har letat ca 4 timmar sammanlagt på google , och de flesta sidor verkar vara ”fakesidor” osv.

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @sitting 7376 wrote:

  låter som en tönt! typist en såndär “jag har nya Iphone, jag är bättre än alla andra” han har säkert köpt den på telia men vill låta lite cool.

  hoppas du får ut det från honom ^^ har också letat efter en iphone för ett bra pris.

  ska möta han om ca 20 min, då får ni ett svar 😀

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @mcmuffin 7355 wrote:

  Är du säker på att du kan kolla honom polare ? Känns mest myt att inte uppge var man har fått tag på den.

  han ska komma förbi hem till mig imorgon, vet inte vad han kommer att begära men när jag vet vilken sida det är , så hör jag av mig

  David_90
  Member
  Post count: 35

  @geezarn 7350 wrote:

  va e det för polare, har han rent mjöl i påsen så skulle han nog säga varifrån han beställt…

  Tro mig näger jag säger detta ,

  jag bad han om sidan i ca en hel timme , men fick inget svar . Tänkte att kanske någon av er redan visste var det var för sida osv?

Viewing 28 posts - 1 through 28 (of 28 total)